Gillette BODY on ensimmäinen vartalohöylä miehille

Vartalokarvoitustaan ajelevien ja siistivien miesten määrä on kasvanut viime vuosina, ja myös monet suomalaismiehet käyttävät höyliä muuhunkin kuin parranajoon. Gillette BODY on höylä, joka on suunniteltu myötäilemään täydellisesti vartalon muotoja ja antamaan hellän ajon kasvoja herkemmille ihon alueille.

Gillette on kehittänyt miehille oman höylän Gillette BODYn. Vartalon iho on kasvojen ihoa herkempi ja kuivempi, ja uusi höylä onkin suunniteltu erityisesti tarjoamaan hellävaraisen ajon.

Gilette BODY -höylässä on totuttuun tapaan kolme joustavaa terää mukavaan ajoon sekä kolme kosteuttavaa nauhaa, jotka edesauttavat höylän liikkuvuutta iholla. Teräosan kulmia on pyöristetty mukavuuden ja turvallisuuden lisäämiseksi. Non-slip -kahvasta saa tukevan ergonomisen otteen, joka pitää suihkussa käytettäessä. Gilette BODY -vartalohöylän hinta on noin 11 €.

TOIMITUKSEN TESTISSÄ huomasimme, että Gilette BODY todellakin liukuu iholla vaivattomasti ja vie mukanaan kaikenmittaiset karvat. Paras tulos aikaan saadaan ajamalla trimmerillä pisimmät karvat pois ja lopullinen siistiminen tapahtuu höylällä.

Kahvasta sai hyvän otteen ja muotoilu sopi kurotteluun. Periaatteessa selän alueidenkin sheivaaminen onnistuu ilman apua (hätätilassa), sillä kahvan kärjestäkin saa hyvän otteen – selän höyläily ilman apukäsiä menee silti kuitenkin akrobatian puolelle. Höylään tarttuneet karvat huuhtoutuivat helposti pois juoksevan veden alla.

Gillette BODY Non-Foaming Gel on hyvä kumppani vartalohöylälle. Vaahtoamaton geeli sisältää voitelevia ainesosia, joiden ansiosta höylä liikkuu entistäkin helpommin ärsyttäen vähemmän ihoa. Erittäin riittoisan tuntuinen, miedon sporttisentuoksuinen geeli levitetään ohuesti niille alueille joista halutaan ajaa. Aine tuntuu tarttuvan melko hyvin ihoon, joten suihkussakaan sheivatessa geeli ei huuhtoudu samantien viemäriin.

GILETTE ON KOOSTANUT Youtube-videoita, jotka opastavat eri vartaloalueiden karvanpoistoon selkeän havainnollisesti:

[videogallery video1=”youtube” url1=”lxzOO9Fucn4″ image1=”https://i.ytimg.com/vi/lxzOO9Fucn4/0.jpg”  caption1=”Miten ajella pää” video2=”youtube” url2=”66AxL-5MR7Y” image2=”https://i.ytimg.com/vi/66AxL-5MR7Y/0.jpg” caption2=”Miten ajella kainalot”]

[videogallery video1=”youtube” url1=”VdBOBg5fCvg” image1=”https://i.ytimg.com/vi/VdBOBg5fCvg/0.jpg” caption1=”Miten ajella rinta” video2=”youtube” url2=”k3ZxIoqE46I” image2=”https://i.ytimg.com/vi/k3ZxIoqE46I/0.jpg” caption2=”Miten ajella selkä” video3=”youtube” url3=”yjzDrM7wnhs” image3=”https://i.ytimg.com/vi/yjzDrM7wnhs/0.jpg” caption3=”Miten ajella nivuset”]

 

Henkilökohtainen hygienia yleisin syy höyläämiseen

Suomalaiset miehet ovat maailmalla valloillaan olevan trendin mukaisesti alkaneet ajella ja siistiä vartalon karvoitusta, selviää Gilletten teettämästä tutkimuksesta. Yleisin syy vartalokarvoituksen siistimiseen on henkilökohtainen hygienia: yli puolet vartalokarvoitustaan siistivistä suomalaismiehistä (53 %) ajaa karvojaan tästä syystä. Muita syitä olivat muun muassa karvoituksen ulkonäkö ja se miltä karvoitus tuntuu.

– Yleisesti uskotaan miesten olevan entistä kiinnostuneempia ulkonäöstään, ja vartalokarvoituksen siistiminen onkin kasvava trendi myös miesten keskuudessa. Monet miehet käyttävät partahöyliään muuallekin kuin kasvoihin. Siksi lanseeraamme tähän kasvavaan tarpeeseen suunnitellun, erityisesti miesten vartalolle sopivan höylän, sanoo tuotepäällikkö Gustav Hernebrandt Gilleteltä.

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää