Moni ärsyttää partahöylällä ihoaan huomaamattaan ja turhaan


Miehet tekevät useita turhia höylänvetoja parranajon aikana, mikä johtaa ihon ärsytykseen. Gilletten uutuus voitelee ihoa ennen ja jälkeen terän, ärsytyksen vähentämiseksi.


Jopa 70 % partahöylänvedoista tapahtuu alueilla, joissa ei ole suojaavaa partavaahtoa

Miehillä on monia erilaisia parranajotapoja parhaan ulkonäön saavuttamiseksi, ja monia näitä tapoja noudatetaan huomaamatta päivittäin. Normaalien maneerien, kuten pohtiessa tapahtuvan parran sukimisen tapaan myös tarpeettoman monien höylänvetojen tekeminen partaa ajaessa kuuluu näihin huomaamattomiin tapoihin.

Tuoreiden tutkimusten mukaan miehet tekevät keskimäärin 170 höylänvetoa joka kerta partaa ajaessaan. On melko tavallista tehdä useampi höylänveto samalla alueella, josta partavaahto on jo poistunut. Tutkimuksen mukaan kaikista vedoista jopa 120 tapahtuu näillä alueilla, joista suojaava partavaahto on jo poistettu. Usean vedon tekeminen vaahdottomalla alueella johtaa ihon ärsyyntymiseen, punaisuuteen ja laikukkuuteen.

Gilletten uutuuden voitelevat liuskat suojaavat ihoa

kuvitus

Gillette on kehittänyt Fusion ProShieldin, jolla onnistuu tarkka ja samalla ärsyttämätön ajo. Höylässä ärsytykseltä suojaavat ennen ja jälkeen terän sijaitsevat voitelunauhat.

– Uusimmalla teräteknologialla useat vedot samalta kohtaa eivät ole tarpeellisia tarkan parranajon kannalta, mutta vanhat parranajotavat ovat tiukassa. Etsimme Gillettellä jatkuvasti uusia ratkaisuja parranajon parantamiseen, ja siksi lanseeraamme Fusion ProShieldin, jossa voitelunauhat ennen ja jälkeen terän estävät ihoärsytystä. Uudistimme terämme, jotta miesten ei tarvitsisi muuttaa parranajotapaansa, sanoo Gilletten tuotepäällikkö Gustav Fagring.

Voita Gilletten uutuus itsellesi

Man Made Lifestyle haluaa tarjota lukijoilleen yhdessä Gilletten kanssa mukavia parranajohetkiä.  Kommentoi alle viestikenttään, miten muotoilet kevätpartasi ja olet mukana kolmen partahöyläpaketin arvonnassa. Paketti sisältää Gillette Fusion Proglide -höylän ja Gillette Fusion Proglide Sensitive -parranajogeelin, joiden yhteisarvo on 25 euroa. Vastausaikaa 30.4.2016 saakka. Kilpailun tarkemmat säännöt täältä.

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää