Suomalaiset ikonit löysivät toisensa: Antti Tuisku teki nimikkomalliston Seppälälle


Pitkäaikaisen unelman toteutuminen. Juuri minun näköinen. Ihan parasta. Olen ylpeä kaikesta. Antti Tuisku vaikuttaa aidosti ylpeältä omasta vaatemallistostaan.


Seppälä on innoissaan. Antti Tuisku on innoissaan. Stylisti Vesa Silver on innoissaan. Ja mikäpä on ollessa, kun ikoninen suomalainen vaatemerkki Seppälä lanseeraa kuumimman kotimaisen miesartistin Antti Tuiskun nimikkomalliston. Rennon sporttihenkisessä mallistossa on huppareita, t-paitoja, joggereita ja alushousuja.

”Jos saisin itse päättää, olisin aina verkkareissa ja collareissa”, artisti itse sanoo.

Ja juuri sitä 20.4. myyntiin tuleva mallisto tarjoaa. Mukavaa, rentoa, simppeliä lisättynä pienillä tuiskumaisilla yksityiskohdilla. Väriskaala on simppeli: valkoista, harmaata ja mustaa. Kaikkea on helppo yhdistää keskenään ja vaatekaapista jo löytyvien vaatteiden kanssa.

Silver, joka on suunnitellut malliston yhdessä Tuiskun ja Seppälän suunnittelija Petri Pelkosen kanssa, nostaa avainsanaksi käytettävyyden.

”Malliston värit ovat neutraalit ja Antti Tuiskun nimi on tuotu esiin hillitysti vain tuotelapuissa ja bokserien vyötärönauhassa. Missään ei ole Tuiskun päätä”, Siver sanoo.

Mukana on kuitenkin tuiskumaisia detaljeja: vetoketjuja, isoja kaula- ja hiha-aukkoja sekä melkein tavaramerkkimäinen hihaton huppari. Inspiraatiota on haettu Antin elämästä, tyylistä ja harrastuksista.

TUISKUN MUKAAN idea omista vaatteista on elänyt jo pitkään, mutta ääneen hän lausui sen Silverille noin vuosi sitten. Stylisti otti yhteyttä Seppälään ja sen jälkeen homma lähti liikkeelle nopeasti ja ongelmitta.

Suomalaiseksi perheyhtiöksi muuttunut Seppälä halusi uudistua ja modernisoida brändimielikuvaansa. Tuisku halusi saada omannäköisiä vaatteita. Yhtälö oli täydellinen win-win-tilanne.

”Antin vahva tyylitaju ja kirkas visio mallistosta ovat tehneet yhteistyöstä helpon”, kehuu Seppälän markkinointijohtaja Kati Kivimäki.

ANTTI TUISKU BY SEPPÄLÄ on samaan aikaan rohkea yhteistyökuvio Seppälälle ja varman oloinen myyntimenestys. Tuotteet ovat juuri sopivan trendikkäitä ja yksinkertaisia. Ne ovat oikeasti helppoja yhdistellä, ostaa ja käyttää. Mikään ei pelota suomalaista miestä (tai naista, kyseessä on unisex-mallisto.) Ainoastaan parin yläosan poltetun näköinen efekti saattaa olla joillekin liikaa.

Tuotteet ovat myös hinnaltaan kaikille sopivia. T-paidat maksavat 17,99 euroa, swetarit 49,95 ja joggersit 40-50 euroa. Yllättävän hyvännäköisten alkkarien hinta on 14,99, tank toppien 12,99 ja signature-tuotteen, hihattoman hupparin 34.99.

Mikäli Tuiskua on uskominen, homma ei jää tähän.

”Tämä ei mikään tämän kevään juttu. Mallisto elää pitkään, ja ehkä siihen tulee lisää tuotteita”, Tuisku lupailee.

Tuotteet tulevat myyntiin kaikkiin Seppälöihin ja verkkokauppaan 20.4.

Janne

Man Made Lifestylen helsinkiläistynyt vahvistus on ammatiltaan visuaalisuuteen keskittynyt journalisti. Mutta ennen kaikkea hän on farkkunörtti. Lisäksi hän haluaisi olla parempi barista ja amsterdamilainen.

Lue lisää