Viidet parhaat alkkarit – nämä sekä tuntuvat että näyttävät hyviltä


Pukeutuminen alkaa alusvaatteista. Parhaat alkkarit sekä näyttävät että tuntuvat hyvitä. Siivoa siis alkkarilaatikkosi ja täytä se kauden parhailla tuotteilla.


Kun on oikeasti talvi – Mähöne Long John

Suomen talvessa tarvitsee välillä pitkiä kalsareita. Se ei tarkoita tylsyyttä, ainakin jos valitsee jalkaansa Mähösen pitkät alushousut. Alkkarit ovat puhdasta puuvillaa, mukavat ja istuvuudeltaan suunnilleen täydelliset vähän kapeampienkin farkkujen alle.

Luumu-valkoinen on marraskuun lopussa markkinoille tuleva uutuusväri, toinen värivaihtoehto on alusvaatteissa (sattuneesta syystä) hivenen harvinainen ruskea-keltainen.

Jos housujen alle haluaa hieman vähemmän kangasta, Mähöseltä löytyy myös boksereita, niissä värivalikoima on laajempi. Tämän syksyn bestseller-mali on varsin odotetusti sini-valkoinen.

Mähöne Long John plum/white, 50 €. mahonebrothers.com, myynnissä myös valikoiduilla jälleenmyyjillä, esimerkiksi TRE Christmas Marketissa (Aleksanterinkatu 17, Helsinki)

 

Kun Suomi ja luonto ovat lähellä – Helsinki Athletica Susi

Kun me suomalaiset emme osaa brändätä maatamme, sen tekevät muut. Kuten vaikkapa Helsinki Athletica.

Brändinimen ja näyttävän vyötärönauhan lisäksi jenkkien suomalaisuus näkyy myös mallien nimissä ja kuvioissa. Susi on monikäyttöinen ja kaikille ja kaikkialle sopiva brief-malli,  joka on tehty mukavasta ja käytännöllisestä puuvillan ja elastaanin sekoitteesta. Väri on pirteä ja kuvio hauska.

Helsinki Athletica Susi Brief, 24 $, helsinkiathletica.com

 

 

 

 

Kun kaipaat laadukasta perusvaatetta – Bluebuck Classic Trunk

Moni asia puhuu Bluebuckin puolesta: alkkarit ovat luomupuuvillaa ja valmistettu kokonaan Euroopassa, suurelta osin uusiutuvalla energialla. Ja kun brändin ympäristöarvot yhdistetään laadukkaaseen kankaaseen, äärimmäisen hyvään istuvuuteen ja mukavuuteen (muun muassa elastinen vyötärönauha on 60-prosenttisesti puuvillaa) tuloksena on todellinen alusvaatekaapin luottopeluri.

Classic Trunkin kankaassa on 95 % luomupuuvillaa ja 5 % elastaania lisäämässä mukavuutta. Harmaa-sininen on klassinen väriyhdistelmä, mutta tarjolla on muun muassa valkoista useana versiona ja myös sinisiä ja vihreitä sävyjä.

Bluebuck Classic Trunk, 28 €, bluebuck.net

 

 

 

Kun tarvitset väriä – Björn Borg Camo Shorts

Camokuviot ovat olleet jo pitkään trendikkäitä. Björn Borg näyttää, että maastokuvion voi tehdä onnistuneesti myös värikkäänä. Punainen kuvio piristää asiallisen puvunkin alla. Ja juuri monipuolisista ja monivärisistä kuvioistaan Björn Borgin alkkarimallisto tunnetaankin.

Björn Borg Camo Microfiber Shorts -alushousuissa on 88 % polyamidia ja 12 % elastaania, eli mukavuus on taattu.

Tekokuitumateriaali yhdistettynä hyvään istuvuuteen ja juuri oikean mittaiseen lahkeen pituuteen tarkoittaa mukavuutta suunnilleen kaikissa mahdollisissa käyttötilanteissa toimistosta treenaamiseen.

Björn Borg Camo Microfiber Shorts, 24,95 € , bjornborg.com ja useat jälleenmyyjät

 

 

Kun haluat hyvää halvalla – H&M Pima Cotton Trunks

H&M:n tuplapakkauksissa myytävissä alkkareissa moni asia on kohdallaan.  Alkkarit on valmisetettu laadukkaan, pehmeän ja kestävän pimapuuvillan ja elastaanin sekoituksesta.

Mukavuuden takaavat huomaamattomat fllatlock-saumat, juuri sopivan lyhyet lahkeet ja vuorattu etumus. Tyylin puolestaan takaavat hyvä leikkaus ja istuvuus ja puhtaan yksinkertainen malli ilman logoja ja muita turhuuksia.

Kolmesta värivaihtoehdosta khakinvihreä on kiinnostavin ja ajankohtaisin, valkoinen ja musta klassikot. Muista saman sarjan tuotteista  kannattaa harkita tyylikästä tanktopia. Löysät bokserit ja briefit sen sijaan on viisainta unohtaa.

H&M Pima Cotton Trunks, 19,99 €/2 kpl, hm.com ja ketjun myymälät.

Janne

Man Made Lifestylen helsinkiläistynyt vahvistus on ammatiltaan visuaalisuuteen keskittynyt journalisti. Mutta ennen kaikkea hän on farkkunörtti. Lisäksi hän haluaisi olla parempi barista ja amsterdamilainen.

Lue lisää