FLORENCE, ITALY – JUNE 14: A general view at the ’Ettore Bugatti And LuisaViaRoma Present Ettore Bugatti’s Underwater Love’ at Firenze4ever 13th Edition hosted by LuisaViaRoma during Pitti 90 on June 14, 2016 in Florence, Italy. (Photo by Stefania D’Alessandro/Getty Images for LuisaViaRoma )

Ettero Bugatti Collection on nyt myös suomalaisten saatavilla


Keikarimainen Ettero Bugatti -vaatemallisto henkii luksusautobrändin ajatonta tyyliä


Ranskalainen luksusautomerkki Bugatti sekä yksi maailman suurimpiin kansainvälisiin konseptiliikkeisiin lukeutuva LuisaViaRoma ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Kesäkuusta 2016 alkaen autobrändin Ettore Bugatti -vaatemallisto tulee myyntiin kahden vuoden ajaksi eksklusiivisesti italialaiseen LuisaViaRoma -liikkeeseen sekä Luisaviaroma.com -verkkokauppaan.

Vuonna 2013 syntynyt Ettore Bugatti Collection on jatkumoa vuonna 1909 perustetun ranskalaisen superautoyhtiön lifestyle-brändille. Yhtiön isän, italialaisen Ettore Bugattin mukaan nimensä saanut vaatemallisto ei ainoastaan hengi autojen suorituskykyä ja henkeä salpaavaa tehoa, vaan myös hienostunutta elämäntapaa, taidetta ja designia.

Ainutlaatuinen tyyli, näyttävä asenne, korkea laatu ja erinomaiset materiaalit saavat jokaisen vaatteen näyttämään ja tuntumaan erityisiltä. Syys-talvi 2016 –mallisto tullaan lanseeraamaan ensimmäiseksi LuisaViaRomassa. Malliston kuvista sekä verkkokaupasta voikin huomata, että vaatteet edustavat klassista keikarityyliä, joka sopii moderniinkin menoon.

Tutustu mallistoon Luisaviaroman verkkokaupassa. Luisaviaroma tarjoaa ilmaisen toimituksen sekä palautukset Suomeen.

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää