Moschino x The Sims


Värikkäästä ja popkulttuurista vaikutteita ottava italialainen muotitalo Moschino lanseerasi 13. huhtikuuta Moschino x The Sims -kapselimalliston. Yhden maailman suosituimman tietokonepelin värikäs maailma taipuu mallistoksi, josta huokuu Moschinon omintakeinen leikkisyys. Asusteissa ja vaatteissa toistuvat Simsistä tutut iloinen värimaailma, laamat ja plumbob-kristallit.


Moschino x The Sims -mallisto sisältää rentoja vaatteita niin miehille kuin naisille. Huppareiden, t-paitojen ja collareiden lisäksi mallistossa myös uima-asuja sekä asusteita, kuten snapback, kännykkäkuoria, sateenvarjon sekä laukkuja. Malliston tuotteita voi ostaa Moschinon myymälöistä ja verkkokaupasta.

Moschino x The Sims -malliston miesten tuotteita.
Moschino x The Sims -malliston miesten tuotteita.

The Sims on lähes 20 vuotta vanha simulaatiopeli, jossa tarkoituksena on ohjata simeiksi kutsuttuja hahmoja. Omia Simejä voi luoda ja hahmoa saa muokata niin ulkonäöltään, pukeutumiseltaan kuin persoonaltaan. Omaa pelihahmoa tai simeistä muodostuvaa perhettä ohjataan läpi elämän kehittäen niin sosiaalisia suhteita, taitoja kuin uriakin.

– Rakastan ajastusta, että jokainen voi kuvitella, suunnitella ja herättää henkiin yksilöllisten persoonien maailman The Simsissä. Se muistuttaa samaa, mitä voin tehdä jokaisen luomani Moschino-malliston kanssa: luon vaikuttavia tarinoiden ja hahmojen fantasiamaailman, kertoo Moschinon luova johtaja Jeremy Scott.

Whippna Choba Dog! Moschinoa myös omille Simeille

Malliston lanseerauksen jälkeen Freezer Bunny -huppari on tulossa myös nykyisiin The Sims -sarjan peleihin: The Sims 4, The Sims Mobile and The Sims FreePlay. Tiedote lupailee myös muita peliin liittyviä uutisia myöhemmin tänä vuonna.

 

 

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää