Musiikkia joka askeleelle

Spotify sai toukokuun lopulla paljon uusia ominaisuuksia. Yksi niistä on ylitse muiden – ainakin, jos olet kyllästynyt juoksemaan aina saman soittolistan tahtiin.

Musiikki on täydellinen juoksukumppani, mutta joskus sitä kaipaa vielä lisämotivaatiota jaksaakseen. Spotifyn uusi ominaisuus, Running, auttaa jaksamaan vielä muutaman lisäkilometrin.

Spotify on yhdistellyt maailman parasta musiikkia kuunteluhistorian, monen genren soittolistojen ja maailman tunnetuimpien säveltäjien ja DJ:den juoksubiisien perusteella tuodakseen juoksurytmiin sopivaa musiikkia, joka takaa ettei juoksija missaa askeltakaan. Spotify havaitsee juoksijan rytmin ja sovittaa musiikin jokaiselle askeleelle tehden niistä parempia, nopeampia ja voimakkaampia.

Tänä kesänä Spotify aloittaa yhteistyön Niken kanssa tuodakseen musiikkielämyksiä ihmisille ympäri maailman. Myöhemmin tänä vuonna on mahdollista nauttia Spotify Running -ominaisuudesta Nike+– sovelluksen kautta. Myös monien suosima sosiaalinen RunKeeper-juoksusovellus integroidaan Spotify Running -toimintoon myöhemmin.

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää