Joko olet kuunnellut näitä?

Tänään on kansainvälinen podcast-päivä, jota vietetään jo viidettä kertaa. Sen kunniaksi Spotify paljastaa alustansa tämän hetken suosituimmat podcastit Suomessa.

Podcastien suosio kasvaa nopeaa vauhtia ympäri maailmaa ja myös Suomessa. Nykyään podcasteja tehdään monista eri aiheista, genreistä ja henkilöistä. Podcastien suosion odotetaan vain kasvavan tulevina vuosina, sillä vuoden 2019 aikana Spotifyhin on tullut yli 450 000 uutta podcastia. 

Kansainvälisen podcast-päivän kunniaksi Spotify paljastaa viime kuukauden suosituimmat podcastit Suomessa. Listan kärkikolmikosta löytyy Urheilucast, Auta Antti! ja Jäljillä. Näiden lisäksi top 10 -listaa hallitsee sosiaalisen median vaikuttajien ja bloggaajien juontamat podcastit, kuten POKS, Nonsense by Alexa & Linda, Eeddcast ja Papupata. 

Spotifyn top 10 suosituinta podcastia syyskuussa 2019 Suomessa

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää