Nokian panimo avaa vierailukeskuksen

Suomen toiseksi suurin pienpanimo Nokian Panimo avaa oluen ystäville uuden vierailukeskuksen. Sen tarkoituksena on tarjota opastettuja panimokierroksia ja maistelusessioita olutharrastajien iloksi.

Nokian Panimon uudessa vierailukeskuksessa pääsee tutustumaan oluenvalmistukseen.

Vierailukeskus eli Keisari Experience tutustuttaa vieraat oluenvalmistusprosessiin sekä oluen valmistuksessa käytettyihin raaka-aineisiin. Oluen maistelua ei ole myöskään unohdettu. Erityisessä maisteluhuoneessa vierailijat pääsevät maistelemaan kaikkia panimon valmistamia oluita, siidereitä sekä alkoholittomia juomia asiantuntijan avustuksella.

– Olen kiertänyt Euroopassa useissa vastaavissa eri panimoiden vierailukeskuksissa ja on vihdoin hieno päästä avaamaan Keisarille oma tänne Nokialle. Tavoitteena on luoda hauska ja opettavainen kokemus kaikille vieraillemme. Tuore ja raikas olut nautittuna suoraan valmistuspaikalla on ainutlaatuinen ja unohtumaton elämys, kuvailee tunteitaan Nokian Panimon toimitusjohtaja Janne Paavola.

Yksityisten kierrosten lisäksi avoimia kierroksia järjestetään kuukausittain. Varaukset ja lisätiedot Nokian Panimon verkkosivuilla

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää