Pandanpoikaset suojatuvat hyttysiltä tuulettimien avulla

Pandat saavat poikasensa kesällä ja kuumuus, hyttyset sekä bakteerit ovat hauraiden vastasyntyneiden uhkana.

Dyson on lahjoittanut tuulettimia ja imureita pandojen Chendu Panda Sanctuary -hoitolaan Kiinaan, jotta syntyvät poikaset saavat puhtaan ja terveellisen ympäristön. Pandan poikanen on juomatölkin kokoinen ja vain 1/900 äitinsä painosta. Ne ovat hyvin hauraita ja hyttyset ovat niille uhka. Hyttyset eivät kuitenkaan pysty lentämään Dyson Cool -tuulettimen ilmavirran läpi ja näin ollen tuulettimia on asetettu poikasten ympärille hoitolassa.

Tämän yksinkertaisen keinon avulla pandan poikaset ovat turvassa hyttysiltä. Myös American Mosquito Control Association puoltaa tuuletinmenetelmää. Hoitolassa käytössä olevat Dyson-imurit puolestaan imevät mikroskooppisen pieniä partikkeleja, mikä suojaa poikasia allergeeneiltä ja bakteereilta.

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää