MGroom Classic Gold – arjen luksusta miehille

Aikaisemmin julkaistun sarjan luksuksempi isoveli.

Julkaisimme jo aiemmin MGroom Man Basics -ihon- ja hiustenhoitosarjasta jutun. Sarjalla on myös isoveli, MGroom Classic Gold, jossa on mausteisemmat tuoksut, vielä tyylikkäämät kultaisella painatuksella höystetyt pakkaukset ja itseasiassa vielä paremmat tuotteet. Kyllä pikkuvelikin on hyvä perussarja perusmiehelle, mutta jos haluat jotain vielä parempaa nykyaikaiselle miehelle, nykyaikaisiin tarpeisiin suunniteltua, valitse tämä sarja kylpyhuoneeseesi ja treenikassiisi.  Tuotteet ovat saatavilla Mroom ja Glohair -liikkeistä kautta Suomen. Sarjan hinnat vaihtelevat noin 21-25 €.

Hiustenhoito

Private Edition Shampoo

Ylellinen miehekäs tuoksu. Laadukkaat raaka-aineet. Shampoo pesee hellävaraisesti ja tehokkaasti hiukset ja hiuspohjan.

Private Edition Pure Shampoo

Jos päänahkasi kutisee tai kihelmöi, tai on kuiva, tämä shampoo antaa avun. Shampoo on myös hellävarainen hiuksillesi, puhdistaen ne silti tehokkaasti talista, hiestä ja muotoilutuotteiden jäämistä.

Private Edition Conditioner

Pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin. Hiero myös päänahkaan, koska tämä tuote kosteuttaa miehistä, helposti kuivuvaa päänahkaa tehokkaan hellävaroen.

Private Edition Pure Face & Body Wash

Tämä on ehdoton tuote salille ja treenikassiin. Samalla tuotteella voit pestä koko kropan ja hiuksetkin. Välttämättä en tätä kuitenkaan pääasiallisena shampoona tätä käyttäisi, vaan enemmänkin silloin, kun ei jaksa shampoota ja vartalosaippuaa erikseen mukanaan kuljettaa. Laadukas tuoksu takaa hyväntuoksuisen ja miehekkään olon treenien jälkeen.

Private Edition Bespoke Matte Paste

Itse tämän vahan valmistaja väittää vahaa maailman parhaaksi, ja hyvä vaha se onkin. Mattaisuus tuotteessa on erinomainen, mutta jos haluaa pitävämmän vaihtoehdon, valitsisin seuraavaksi esittelemäni vahan. Käytä kuiviin hiuksiin.

Private Edition Detail Wax

Erittäin hyvä ja pitävä vaha rohkeisiin ja rankempiinkin hiusmuotoiluihin. Käytä ehdottomasti kuiviin hiuksiin.

Private Edition Original Spray for Hair

Suhteellisen kevyt hiuskiinne. Sopivan pienessä pullossa, ettei sitä metristä torpedoa tarvitse sieltä WC lampun päältä ottaa, tai salikassissa mukanaan kantaa. Kuivuu nopeasti, antaa joustavan pidon. Suihkuta 20-30cm etäisyydeltä, niin vältyt harmailta kuivuneilta lakkaklönteiltä.

Private Edition Scalp Energizer

Loistavan yksinkertainen tuote. Lisää päänahan verenkiertoa, poistaa hilsettä ja vähentää päänahan kutinaa. Luoden näin ollen paremman ja terveemmän kasvualustan uusille kasvaville hiuksille. Käytä 7-8 tippaa päänahkaan päivittäin, hiero kevyesti, älä huuhtele. Muotoile tai käytä muita tarvittavia muotoilutuotteita normaalisti lisäksi.

Kasvojenhoito

Private Edition Signature Pre-Shave Face Scrub

Loistava tuote viikottaiseen ihonpuhdistukseen. Käytä 2-3 kertaa viikossa esimerkiksi ennen parranajoa. Kuorii epäpuhtauksia ja kuollutta ihosolukkoa. Kostuta kasvot vedellä ja hiero pieni määrä tuotetta joka puolelle kasvojasi, myös kaulan alueelle, vältä herkkää silmänympärysihoa.

Tämän sarjan parhaimpia tuotteita. Itselläni jo neljäs pullo menossa.

Private Edition Pure Face Hydrator

Jätin tämän sarjan ehdottomasti parhaan tuotteen viimeiseksi tähän listaan. Huikean hyvä kosteusvoide. Itselläni on aika hankala, jopa atooppinen iho, joten pahimpana pakkaskautena tämän tuotteen teho ei itselleni aivan riitä, mutta muuten päivittäiskäytössä todellakin joka aamu ja parranajon jälkeen. Tuote rauhoittaa ihon nopeasti, mutta jättää myös sopivan mattaisen pinnan, niin ei tarvitse lähteä naama kiiltäen töihin. Mutta varokaa, etteivät vaimonne, tyttöystävänne tai rakastajattarenne omi tätä käyttöönsä, koska olen kuullut monen naisen tähän ihastuvan juurikin sen mattaisuuden vuoksi. Tosin tässäkin hyvinkin miehekäs tuoksu.

Tuoksu on läpi sarjan sama. Miehekäs hieman myskinen ja arvokkaanoloinen. Ei sellainen pistävä, kuin monissa nimeltämainitsemattomissa markettisarjoissa yleensä on.

Suurin osa tuotteista on kätevissä pumppupulloissa, joten tuotetta ei tule käytettyä liiallisia määriä. Tyylikäs kokonaisuus. Kerää koko sarja.

Gekko

Tampereen omaksensa havainnut mediaseksikäs persoona, joka osaa kritisoida, mutta kestää myös kritiikkiä, ja on aina valmis kokeilemaan uutta. Löytänyt kirjoittamisen riemun uudestaan. Rakastaa kutsuja VIP-tapahtumiin ja edukasta valkoviiniä.

Lue lisää