Gillette tarjoaa parranajoa Bondin tyyliin

Gillette tuo esiin 007-agentin jokaisessa miehessä.

Tänään Suomi saa uusimman Bond-elokuvan, 007 Spectren ensi-iltaan. Samanaikaisesti Gillette juhlistaa niitä hetkiä jokaisen miehen elämässä, jolloin he tuntevat olevansa itsevarmoja ja tilanteen olevan hallinnassa. Totuus kuitenkin on, että nämä Bond-hetket eivät vain tapahdu. Ne syntyvät huolellisen valmistelun tuloksena.

– Kuten Bond, miehet näyttävät ja tuntevat olevansa itsevarmoja ja parhaimmillaan hyvin valmistautuneina, toteaa John Mang, Gilleteltä.
– Yhteistyössä SPECTREn, Jany Temimen ja Ian Flemingin perikunnan kanssa Gillette esittelee, millaisilla välineillä ja kuinka miehet voivat valmistautua jokapäiväisiin Bond-hetkiinsä.

Yhteistyötä juhlistettiin lanseeraamalla SPECTRE/FlexBall-teknologialla varustettu Gillette Fusion ProGlide -lahjapakkaus, joka on saatavilla hyvin varustelluissa kaupoissa. Pakkaus sisältää Proglide FlexBall-partahöylän, kaksi vaihtoterää sekä 75 ml partageelin. Lahjapakkaus on hyvä lahjaidea vaikkapa isänpäiväksi tai jouluksi.

Lahjapakkausen hinta on noin 25 euroa.

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää