K13: Ulla Virtanen

Ulla Virtanen

K13: Ulla Virtanen
K13: Ulla Virtanen

ULLA VIRTANEN on näyttelijä sekä palttiarallaa kaikkien sosiaalisten medioiden addikti. Ullan ystävät sanovatkin, että ei tarvitse kuin ajatella asiaa, niin Ulla on jo tweetannut siitä, facebookannut ja editoinut videon Youtubeen.  Ulla haluaa tehdä ja osata kaikkea mahdollista viihteen saralta, ja siksipä hänet voi bongata niin standup-lavoilta, radiotaajuuksilta, improvisaatiokeikoilta kuin televisiostakin.

Lähiaikoina julkaistaan myös Ulla Virtasen, Jermo Grundströmin, Sampo Marjomaan, Jyri Nummisen ja Karri Harjun muodostaman porukan indie-proggis Prose Before Hoes, jossa ryhmä tuo Shakespearen monologeja lähellä nykypäivän suomalaisuutta.

Mikä on tärkein luonteenpiirteesi?
Kekseliäisyys. Tai mielikuvituksekkuus, joka ei ehkä ole oikea sana. Pyrin luomaan ja keksimään juttuja joilla elämästä voi tehdä virikkeellisemmän ja kokemusrikkaan. Yksi kun näitä vain on, niin parempi elää täydellä sydämellä mukana.

Mikä on suurin pelkosi?
Astua jättimustekalan päälle joka imaisee jalkani lonkeroiden sisään ja sitten samaan aikaan pari merikäärmettä ja meduusaa luikertelee ympäri kehoani.

Mihin historialliseen hahmoon koet samaistuvasi?
Kuka olisi joku joka eli satavuotiaaksi täysin terveenä ja voitti kaikenlaisia palkintoja ja eli onnellisena koko elämänsä. Siihen.

Onnellisuus on:
Saada tehdä ja rakastaa. Niin, ja pehmisjäätelökone.

Kurjuus on:
Ettei saa tehdä ja kukaan ei rakasta ketään. Ja sitten syrjimisen ilmapiiri.

Lempivärini ja lempikukkani:
Vihreä ja viherkasvit. Rakastan viherkasveja ja tapan ne kaikki aina vahingossa.

Luonteenpiirre jota et hyväksy itsessäsi:
Häpeä

Luonteenpiirre jota et hyväksy toisissa:
Itsekkyys ja epäreiluus.

Tosielämän sankarini:
Mun äitini ja isäni.

Millaisissa tilanteissa valehtelet?
Jos on pakko, esimerkiksi välttääkseen pahan mielen joltain ilman, että valkoisesta valheesta varsin tulee haittaa kellekään. Ja kun olen lähdössä kotoolta viisi minuuttia liian myöhässä, valehtelen itselleni, että ehdin mä.

Minkä ominaisuuden haluaisit itsellesi?
Kyvyn olla parissa paikassa yhtäaikaa.

Miten haluaisit kuolla?
Lähempänä sataa vuotta ja terveenä ja skarppina, mutta uneen vaipuen pehmeässä sängyssä.

Suosikkimottoni on:
Oh well.

 

 

Toimitus

Lue lisää