Hilfiger-perhe juhlii häitä rock ’n’ roll -henkeen

Tommy Hilfigerin mainoksista tuttu Hillfigerien perhe juhlistaa tämän kevään kampanjassa kesähäitä. Ensimmäiset kampanjakuvat paljastavat aiemmin varsin värikkäänä esittäytyneen Tommy Hilfiger-malliston siirtyneen värimaailmassa musta-valkoisuuteen, jossa valkoinen väri on nyt pääosassa.

Tommy Hilfiger laittaa suuren päivän säännöt uusiksi: tarkkaan viimeistellyt yksityiskohdat kohtaavat malliston ilmavat linjat ja hääjuhlassa kaikki saavat annoksen denimiä, nahkaa ja raitakuoseja. Tyyli viimeistellään ripauksella viimeistelemättömyyyttä.

– Tässä sesongissa Hillfigerit juhlistavat perhehäitä omalla twistillään, kertoo Tommy Hilfiger ja jatkaa:
– Perheeni ja Tommy Hilfiger -brändin perinteiden insproimana kampanja vangitsee ainutlaatuisen ja monivivahteisen sekoituksen asennetta ja tyyliä. Kevät 2015 -mallistossa yhdistyvät rento rock ’n’ roll -särmä ja meidän tunnistettava Itärannikon cooliuden leima.

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää