Puma + ALIFE tuovat kevääseen New Yorkin katutyyliä 

Puman ja ALIFEn yhteistyössä luoma mallisto henkii aitoa Manhattanin streetstyleä.

Puma lanseerasi uuden malliston (SS’15) yhdessä New Yorkilaisen lifestylekonsepti ALIFEn kanssa. Vuonna 1999 perustettu ALIFE pyrkii esittelemään New Yorkin keskustan nuorisokatukulttuuria keskittyen alkuperäiseen taiteeseen ja luovuuteen. ALIFEn konseptiliike on ainoa laatuaan oleva putiikki, joka kokoaa merkittävän kokoelman uusia ja autenttisia tuotteita katutyylin nostamiseksi uudelle tasolle. Brändiliike on myös ALIFE Sessions -tapahtumien koti – konserttien, joissa esiintyy muun muassa maailman tunnetuimpia muusikkoja.

Nyt lanseerattu mallisto yhdistelee saumattomasti ALIFEn monipuolista luovuutta ja Puman perinteitä. Vaatteista, jalkineista ja asusteista koostuva mallisto henkii Lower Manhattanin tyyliä, jossa kirkkaat printit heräävät eloon.

Malliston vaikutteina näkyvät vihreäsävyiset valokuvat kuuluisasta, vain jäsenille suunnatun ALIFE Rivington Club -myymälän eli ARCin akvaariosta ja liikkeen kolmesta vinoneliöstä muodostuvasta logosta.

8a29c4b243690721

Kengissä toistuu samankaltainen lähestyminen. PUMA Suede -tennareissa on karkea viimistely, joka muistuttaa Lower East Siden rouheita katuja. Myös esimerkiksi runnersien klassikko, R698-malli, toistaa kuosia, joka on saanut inspiraationsa niin ikään ALIFE:n myymälästä.

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää