Joululahjavihjeet: Parhaat kovat paketit


Olemme koostaneet parhaimmat kovat paketit yhteen, joista on varmasti iloa kaikenikäisille. Näistä voi löytää inspiraatiota myös viimehetken lahjahankintoihin.


kovatpaketit_joulu

Parasta elektroniikkaa pakettiin

Honor 8 -puhelin tehokkaalla akulla, 12 megapikselin kaksoiskameralla, sormenjälkitunnistimella ja älynäppäimellä. Värit: 32 GB: valkoinen, musta, sininen ja kultainen, hinta noin 449 euroa, 64 GB: sininen ja kultainen, hinta noin 499 euroa.

Langaton Vifa Oslo -kaiutin loistaa korkealla äänenlaadullaan ja viimeistellyllä muotoilullaan. Saatavissa väreissä: keltainen, tummanharmaa, vaaleanharmaa, merensininen, jäänsininen ja sammaleenvihreä.  Hinta noin 499 euroa.

PlayStation 4 -konsoli on nyt entistä solakampi, kevyempi, energiatehokkaampi ja edullisempi. Hinta noin 300 euroa.

Suunto Spartan Sport -urheilukello sykevyöllä, jossa kosketusnäyttö ja tuki yli 80 lajille. Värit sakura, black, white ja blue. Hinta noin 550 euroa.

Paljon liikkuva saa Huawei MateBookista tyylikkään, tehokkaan ja kevyen assistentin. 12 tuuman MateBook toimii kuten tabletti, mutta siihen saa liitettyä näppäimistön. Windows 10. Värit kultainen ja harmaa; näppäimistösuojat musta ja kultainen. Hinta noin 1000 euroa.

Rakennellaan yhdessä

Volvo Constructions Equipmentin kanssa kehitetyssä erittäin yksityiskohtaisessa LEGO Technic Volvo EW160E -mallissa on perinteinen keltamusta väritys ja kaikki oikean kaivinkoneen ominaisuudet. Käytä monipuolista paineilmapuomia ja kahmarikauhaa, käännä massiivista ylärakennetta ja nosta ohjaamoa optimaalisen näkyvyyden saavuttamiseksi. Kun haluat toisen rakennushaasteen, rakenna osista tukeva Volvo L30G -kuormaaja. Hinta noin 110 euroa.

Tästä rakennussarjasta ei vauhtia puutu. Pukeudu Batmanin ja Supermanin rinnalla ja valmistaudu ottamaan yhteen Lex Luthorin kanssa! Pane Lepakkoauto valmiiksi ja aseista Lepakkoluolan lepakkokiekonheitin. Auta Supermania nousemaan taivaalle laukaisutelineeltään ennen kuin Lex saapuu robottiajoneuvonsa tarttumakouran ja kryptoniittilaseraseen kanssa. Pelasta päivä suosikkisupersankariesi kanssa! LEGO Juniors Batman ja Superman vastaan Lex Luthor -setin hinta on noin 25 euroa.

Apua! Ensimmäisen järjestyksen tulisotilaat hyökkäävät Lor San Tekkan aavikkokotiin! Syöksy apuun Poe Dameronin kanssa vastarinnan X-Wing Fighter -hävittäjällä, jossa on auki taitettavat siivet ja avattava ohjaamo, 4 jousikäyttöistä asetta, sisäänvedettävä laskeutumisteline, irrotettava hyperajo takana ja irrotettava BB-8- astromekaanikkodroidi. Auta Lor San Tekkaa, ennen kuin sotilaat tuhoavat hänen kotinsa! LEGO Star Wars X-Wing Fighter -setin hinta on noin 110 euroa.

Pientä ja edullista

Flying Tigerin Backgammon-peli sisältää monta tuntia hauskuutta ystävien kanssa. Hinta 20 euroa.

Laavalamppu lumoaa vuosikymmenestä toiseen. Flying Tigerin valikoimasta löytyy neljä hypnotisoivaa mallia. Hinta 4 euroa.

Oman elämänsä huippuohjaajalle tai sisustuselementiksi klassinen klaffitaulu Flying Tigerista. Mukana kaksi liitua. Hinta 3 euroa.

Robottiherätyskello ohjelmoituu käden käänteessä herättämään aamutorkut haluttuun aikaan. Hinta 5 euroa.

Kuvat: valmistajat

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää