Katso video: näin Legoista rakentuu Tähtien sodan BB-8-droidi


Pikkuruinen BB-8-droidi pyörähti varmasti monen Tähtien sota -fanin sydämeen The Force Awakens -elokuvan myötä. BB-8 ilostutti niin ikään uusimmassa The Last Jedi -elokuvassa. Nyt Lego on luonut esikuvalleen uskollisen mallin tästä pippurisesta pikkudroidista.


Lego mallinumero 75187, tuttavallisemmin BB-8, tarjoaa rakennettavaa useammaksikin tunniksi sekä nuorille että varttuneemmillekin legorakentajille. Pikkutarkat yksityiskohdat ja toiminnallisuudet tekevät erityisen antoisan koottavan. Lego luo droidin pallomuodon nerokkaalla rakennustekniikalla, joka osaa ällistyttää. Lisäksi toiminnallisuudet, kuten pyörivä pää ja avautuva luukku, josta tulee esiin BB-8:n hitauspoltin ovat tarkasti toteutettuja. Esimerkiksi pää heilahtelee tuttuun tapaan, kun sitä pyörittää vivusta.

Toki upeaan malliin kuuluu myös pöytäständi, jolle droidin voi asettaa. Kokonaisuudessaan setissä on yli 1 100 osaa. BB-8 on kooltaan 25 senttimetriä korkea ja 15 senttimetriä leveä. Hieno piirre tässä Lego-kokonaisuudessa on myös hahmon paino. Sitä kertyy palikoista yhteensä 780 grammaa ilman pöytätelinettä. Lego BB-8 (75187) -hahmon saa omakseen noin 119,95 eurolla. Varma joululahjavinkki Lego- tai Tähtien sota -fanille.

Katso timelapse-videolta, miten BB-8 rakentuu:

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää