Joululahjavihjeet: Muista kokkaavia herkkusuita


Laadukkaat keittiövälineet ilostuttavat lahjansaajaa pitkin vuotta. Pienvälineistä löytyy myös monia pieniä lahjaideoita annettavaksi ystäville ja yllätysvieraille.


keittio_vinkit

Kahvinautiskelijan valinnat

Tamperelaisessa pienpaahtimossa paahdetut COCOVI Reishi-kahvi ja Pakuri-kahvi, hinta noin 9,90 euroa.

Teräksinen kahvimitta, 2 euroa, paristokäyttöinen maidonvaahdotin, 4 euroa ja kerrosvati 5 euroa, Flying Tiger.

Keraaminen Bialetti Pour over -kahvinkeitin sisältää keraamisen suppilon ja mukin. Hinta noin 54,90 euroa.

Selkeälinjaisella Heirol pressokeittimellä valmistuu aromikas kahvi vaivatta. Saatavana kahdessa koossa: 0,34 litraa, hinta noin 15 euroa ja 0,8 litraa, hinta noin 22 euroa.

Nespresso Expert -kapselikahvikone on varustettu Bluetooth Smart -yhteydellä, jonka ansiosta kahvikoneen voi liittää suoraan Nespresso-mobiiliapplikaatioon ja käynnistää omalla älypuhelimella. Uutena ominaisuutena Expert-kahvikoneessa on myös automaattiset hälytystoiminnot. Kone ilmoittaa, mikäli kahvikapselit ovat loppumassa tai kapselisäiliö on täynnä sekä koneen tarvitessa kalkinpuhdistuksen. Hinta noin 329 euroa.

Kahvikattauksen näyttävät kupit löytyvät H&M Home -mallistosta. Metallic-kahvikupit 7,99 euroa ja Metallic-asetit 5,99 euroa.

Keittiön parhaat välineet

Laadukas veitsi on keittiön perustyöväline. Heirol Pro -veitsi on valmistettu laadukkaasta korroosionkestävästä saksalaisesta veitsiteräksestä, hinta noin 53 euroa. Teräksisen paistolastan kestävissä Heirol Pro Steelsafe -paistinpannuissa yhdistyy teräspannun ja tarttumattoman pinnoitteen edut. Saatavana kahdessa koossa: 24 cm, hinta noin 98 euroa ja 28 cm, hinta noin 108 euroa. Induktiopohjainen Heirolin kupari-teräskasari yhdistää perinteistä tyyliä ja nykyaikaista käytännöllisyyttä. Kasarin vetoisuus on 1,5 litraa, hinta noin 83 euroa.

Klassiset Peugeot-myllyt sopivat keittiöön kuin keittiöön. Settiin kuuluu valkoinen suolamylly ja musta pippurimylly.  Myllyjen korkeus 18 cm. Hinta noin 75 euroa.

Rennosti kokkaillessa voi kokillekin tulla jano. Riedel Ouverture -valkoviinilasi on erinomainen peruslasi valkoviinien nauttimiseen, ja se sopii myös jälkiruokaviineille. Konepestävä lasi on hyvässä tasapainossa ja muotokieli taattua Riedel-laatua. Lasin korkeus 18 cm ja vetoisuus 28 cl. Hinta noin 30 euroa/pari.

Kuvat: valmistajat

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää