Parikymppinen Movetron tekee ensimmäisen konserttisalikeikkansa

Movetron avasi uransa 1990 luvulla liki 100 000 kappaletta myyneellä Romeo ja Julia –esikoisalbumillaan. Sittemmin tarttuvista ralleistaan tutuksi tullut ja kulta- ja platinalevyjä napannut Movetron on ehtinyt julkaisemaan yhteensä viisi studioalbumia, yhden kokoelman, hajoamaan ja tekemään comebackin sekä keikkailemaan lukuisia kertoja halki Suomen.
Valtavaa keikkasuosiota yhä nauttiva Movetron juhlistaa 20-vuotista uraansa helmikuussa Sellosalissa. Yhtyeen omien sanojen mukaan ajatus konserttisalikeikasta on hautunut jo pitkän aikaa, sillä onhan bändi keikkaillut jo monet vuodet.
Movetron-fanit tulevat saamaan tuttua ja turvallista ”Movee”, mutta mausteeksi myös jotain uutta sekä vanhoja biisejä, joita ei ole kuultu koskaan keikoilla aiemmin. Versiot saattavat yllättää orkesterin hyvin tuntevat fanitkin.

Man Made Lifestyle -lukijakilpailu yhteistyössä Central Line Entertainmentin kanssa

Voit osallistua arvontaan, jonka järjestämme yhteistyössä Central Line Entertainmentin kanssa. Arvomme viisikymmentä, luit aivan oikein, VIISIKYMMENTÄ kahden lipun lippupakettia (arvo noin 55 euroa) perjantaina 17.2. järjestettävään Espoon Sellosalin Movetron X-Ray -konserttiin. Osallistu kertomalla oma Movetron-muistosi joko alle tai aiheeseen liittyviin Man Made Lifestylen Facebook -postauksiin. Liput arvotaan kaikkien 12.2. mennessä kommentoineiden kesken. Tarkemmat säännöt täältä.

Toimitus

Lue lisää