Dressmann luottaa tavismiehen vartaloon

Dressmann lanseerasi kampanjan, joka esittelee seitsemän miestä juuri sellaisina kuin he ovat. Tarkoituksena on avartaa käsitystä täydellisestä vartalosta. 

Dressmannin toteuttaman pohjoismaalaisen tutkimuksen mukaan kolmasosa miehistä on kokenut negatiivisia tuntemuksia kehoaan kohtaan viimeisen kuuden kuukauden aikana. Itse asiassa monet miehet ovat enemmän huolissaan siitä miltä näyttävät kuin taloudestaan tai perheensä hyvinvoinnista.

Useimpien mielestä vartaloon kohdistuva epäterve pakkomielle on mainosten syytä. Siksi Dressmann lanseeraa uuden Man Underwear -kampanjan, joka haluaa näyttää, että jokainen mies on täydellinen omana itsenään.

– Toivomme voivamme olla mukana muuttamassa muotiteollisuuden välittämää yksipuolista kuvaa vartaloista ja vartaloihanteista. Haluamme päästä eroon rajoittavista uskomuksista, että jotkut vartalot olisivat muka parempia, kauniimpia tai normaalimpia kuin toiset. Haluamme yksinkertaisesti osoittaa, ettei ole olemassa yhtä täydellistä miestä, vaan jokainen mies on täydellinen, sanoo Dressmannin markkinointipäällikkö Knut Vidar Nilsen.

Kampanja on suunniteltu yhteistyössä mainostoimisto Forsman & Bodenforsin, tuotantoyhtiö Indion ja valokuvaaja Peter Gehrken kanssa. TV-mainoksista, sekä digimarkkinoinnista koostuva kampanja on käynnissä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Itävallassa. Musiikkina on käytetty Maja Francisin esittämää versiota Billy Joelin klassikosta ”Just the Way You Are”.

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää