Scandic To Go -hotellihuone kontissa

Scandic tuo Suomeen ainutlaatuisen konttiin rakennetun Scandic To Go -hotellihuoneen, jonka kuka tahansa voi saada unelmiensa paikkaan.

Scandic To Go on 18 neliömetrin kokoinen konttiin rakennettu ylellinen hotellihuone, joka on sisustettu Scandicin hiljattain uudistettujen hotellihuoneiden mukaisesti. Huone sisältää kaikki hotellihuoneen mukavuudet, kuten vuoteet neljälle, oleskelualueen sekä TV:n, ilmaisen wifin, ilmastoinnin ja täysin varustellun kylpyhuoneen. Lisäksi konttihotellissa on terassi, jossa voi nautiskella esimerkiksi auringonlaskun maisemista tai syödä aamiaisen. Huoneen sisustuksen on suunnitellut arkkitehtitoimisto Doos, joka on toteuttanut Scandicille useita hotelliuudistuksia.

Scandic To Go -konttihotelli kiertueella

Kesällä Suomen upeissa maisemissa voi nähdä erilaisen hotellikonseptin, kun Scandic To Go – hotellihuone kiertää kolmessa suositussa kesäkohteessa. Heinäkuun aikana hotellihuoneen voi nähdä Puumalassa, Naantalin saaristossa ja Hangossa. Scandicin järjestämässä kilpailussa huoneen voi myös toivoa haluamaansa paikkaan, ja syksyllä yksi onnellinen voittaa hotellihuoneen toivomaansa kohteeseen.
– Scandic To Go -huone on herättänyt jo nyt paljon kiinnostusta ja sitä on käyty toivomassa nettisivuillamme jo tuhansiin eri paikkoihin. Jatkossa mahdollisesti pystymme tarjoamaan Scandic To Go -huonetta myös varausjärjestelmämme kautta, kertoo Scandicin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Kati Puukko.

Kesän aikana Scandic To Go -konttihotellihuoneen voi bongata seuraavissa kesäkohteissa:

  • Visby, Almedalen 29.6.–6.7.
  • Puumalan satama 7.–10.7. avoinna yleisölle 7.7. klo 14–16
  • Naantalin saaristo, Teersalon ranta 12.–17.7., avoinna yleisölle 12.7. klo 14–16
  • Hanko 20.–24.7., avoinna yleisölle 21.7. klo 14–16
  • Tukholma, Stockholm Pride 31.7.–2.8.

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää