Ei huolia konttimotellissa

Kesäfestivaaleille pystytetään ainutlaatuinen ja rento konttimotelli.

Tämän kesän festivaaleilla majoittuville on tarjolla erilainen vaihtoehto perinteiselle telttailulle, sillä olutbrändi Foster’s pystyttää kesän suosituimmille festivaalialueille Australian erämaiden tunnelmaa henkivän motellikontin.

Australialaishenkinen erämaa-motelli baareineen ja karaokeineen kohoaa kesäkuussa Seinäjoen Provinssirockiin, heinäkuussa Lahden Summer Upiin sekä Oulun Qstockiin ja elokuussa Jyväskylän KeMuille Motellikontti tarjoaa mahdollisuuden majoittua suoraan festivaalialueella –motellikontin ikkunoista on aitiopaikkanäkymät niin esiintymislavoille kuin Foster’sin baarialueellekin.

Bookkaa kontti Airbnb-palvelussa

Yöt motellikontissa ovat vuokrattavissa Airbnb-palvelun kautta. Majoituksen hinta ei päätä huimaa, sillä yö motellikontissa maksaa 20 euroa. Yksi motellihuone majoittaa kaksi henkeä ja kahdesta huoneesta koostuvan konttimotellin huoneita vuokrataan yhdeksi yöksi kerrallaan. Airbnb-palvelun kautta motellikontin huoneiden vuokraajiksi voivat ilmoittautua kaikki täysi-ikäiset festivaalivieraat. Motellikonttiyön vuokraajiksi varaustiedustelujen pohjalta valittuihin otetaan yhteyttä viikkoa ennen kunkin festivaalin käynnistymistä.

No Worries -motellikontista huoneen voi vuokrata seuraavina ajankohtina:

Toimitus

Lue lisää