MGroom Man Basics on perustuotesarja kaikille miehille

Hyvät ja edulliset tuotteet tyylikkäissä mustissa pakkauksissa.

Me miehethän emme halua kuluttaa paljoa aikaa hiustenhoitoon. Silti haluamme kuitenkin olla tyylikkäitä ja huolitellun näköisiä. MGroomin Man Basics hiusten ja ihonhoitohoitosarja on suunniteltu juuri meille. Selkeät tuotteet, käyttöohjeet yksinkertaiset ja tyylikkäät mustat pullot näyttävät hyvältä niin kylpyhuoneessa kuin treenikassissakin.

Tuotteita ei ole liikaa ja jo muutamalla perustuotteella päääsetkin jo hyvin alkuun. Tuoksut ovat raikkaan maskuliinisia. Tuotteet ovat saatavilla Mroom ja Glohair -liikkeistä kautta Suomen.

Hiukset ja vartalo

Everyday shampoo

Raikas minttuinen tuoksu. Pesee vahajäämät hiuksista hyvin. Jättää päänahkaan viileänraikkaan tunteen.

Everyday conditioner

Myös me miehet tarvitsemme hoitoainetta. Hoitoaine tuo hiuksiin pehmeyttä, kiiltoa ja se myös kosteuttaa päänahkaa. Varsinkin talviaikaan onkin hyvä muistaa hietoa hoitoaine kunnolla päänahkaan asti, ja antaa sen siellä myös hetki vaikuttaa. Jos hiukset ovat todella kuivat, kannattaa vaikutusaikaa jatkaa aina kolmeen minuuttiin asti.

Everyday Hair and Bodywash

Tämä on ehdoton tuote salille ja treenikassiin. Samalla tuotteella voit pestä koko kropan ja hiuksetkin. Välttämättä en tätä kuitenkaan pääasiallisena shampoona käyttäisi, vaan enemmänkin silloin, kun ei jaksa shampoota ja kroppasaippuaa erikseen mukanaan kuljettaa. Raikas mintun tuoksu takaa raikkaan olon treenien jälkeen.

Everyday Gel

Hyvän kiillon antava geeli hiuksille. Käytä joko kosteisiin tai kuiviin hiuksiin, muotoile haluamallasi tavalla.

Everyday Paste

Kevyt, mattainen vahamainen muotoilutuote. Tämän käyttäisin ennemminkin kuiviin hiuksiin parhaan ja kestävimmän lopputuloksen saavuttamiseksi.

Everyday Hair Thickener

Muotoilusuihke nopeaan ja helppoon hiusten muotoiluun. Joko kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Tämä tuote on loistava tämänhetkisiin maskuliinisiin hiusmalleihin, missä tukka föönataan harjalla tai sormilla kuohkeammaksi ”rokkitukaksi”.

Everyday Hair Thickener Leave-in

Sama tuote, sama käyttö kuin edellisessäkin, mutta tässä mukana päänahkaa kosteuttavia ainesosia.

Parranajo ja ihonhoito

Everyday Shave Cream

Höylällä tehtävään parranajoon. Kostuta iho, levitä geelimäistä voidetta ajettaville kohdille, ajele lyhyin vedoin partahöylällä. Loistava tuote joka vähentää hyvin ihoärsytystä.

Everyday Post-Shave Cooler

Parranajon jälkeen tällä tuotteella ihon saa nopeasti rauhoittumaan. Viilentävä minttu jättää iholle raikkaan tunteen. Tätä tuotetta suosivat monet, jotka sheivaavat päätään kaljuksi. Kuulema paras tuote markkinoilla päänajelun jälkeen rauhoittamaan myös päänahan.

Helpoiten löydät tuotteet MRoom-partureista ympäri suomea.

 

 

Gekko

Tampereen omaksensa havainnut mediaseksikäs persoona, joka osaa kritisoida, mutta kestää myös kritiikkiä, ja on aina valmis kokeilemaan uutta. Löytänyt kirjoittamisen riemun uudestaan. Rakastaa kutsuja VIP-tapahtumiin ja edukasta valkoviiniä.

Lue lisää

1 Comment

Comments are closed.