Valmistele Movember-viikset juhlakauteen

 Valmistele Movember-viikset juhlakauteen

Movember-viiksien kasvatus on jatkunut jo reippaat kolme viikkoa. On aika siistiä rehottava kalapuikko sivistyneeseen herrasmiestyyliin. Man Made Lifestyle koosti tuotteet ja välineet, joilla siistit kasvojen karvoituksen salonkikuntoon.

Tuotetiedot kuvien alapuolella

Gillette Fusion ProGlide Gel Cooling -parranajogeeli. Viilentävä koostumus, jossa on mentolia, auttaa vähentämään ärsytyksen merkkejä ja tunnetta. Hinta noin 6,90 €/200 ml. Braun cruZer6 Face tarjoaa kolme ominaisuutta yhdessä paketissa: voit ajaa koko parran sileäksi, stailata haluamasi parta- ja viiksimallin tai trimmata karvoituksen haluamaasi mittaan. Laite on vedenkestävä, joten sitä voi käyttää myös suihkussa. Hinta noin 119 euroa. Gillette Fusion ProGlide -partahöylässä on viisi erityisen ohutta terää, jotka liukuvat helposti ihon yli ja suorittavat parranajon tarkasti ja miellyttävästi. Kahvaosan ergonominen muotoilu lisää ajon mukavuutta. Hinta noin 19,90 euroa (sis 2 terää). Bulldog Original After Shave Balm sisältää kahdeksaa eteeristä öljyä ja ruusunmarjasiemenöljyä, jotka rauhoittavat ja ravitsevat ihoa parranajon jälkeen. Hinta noin 12,50 €/75 ml. DaliWax-viiksivaha on väritön, vesiliukoinen ja hajuton. Vaha levitetään viiksiin sormenpäillä hieromalla. Vahan kostutus kevyesti vedellä tekee muotoilun helpommaksi. Hinta noin 9,99 €/15 g.

Gillette-tuotteet: marketit ja tavaratalot
Bulldog-tuotteet: Stockmann ja Sokos Emotion
Braun-trimmeri: hyvin varustetut tavaratalot ja kodinkoneliikkeet
DaliWax-viiksivaha: Varusteleka

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää