Valmistele Movember-viikset juhlakauteen

Movember-viiksien kasvatus on jatkunut jo reippaat kolme viikkoa. On aika siistiä rehottava kalapuikko sivistyneeseen herrasmiestyyliin. Man Made Lifestyle koosti tuotteet ja välineet, joilla siistit kasvojen karvoituksen salonkikuntoon.

[divider]Tuotetiedot kuvien alapuolella[/divider]

Gillette Fusion ProGlide Gel Cooling -parranajogeeli. Viilentävä koostumus, jossa on mentolia, auttaa vähentämään ärsytyksen merkkejä ja tunnetta. Hinta noin 6,90 €/200 ml. Braun cruZer6 Face tarjoaa kolme ominaisuutta yhdessä paketissa: voit ajaa koko parran sileäksi, stailata haluamasi parta- ja viiksimallin tai trimmata karvoituksen haluamaasi mittaan. Laite on vedenkestävä, joten sitä voi käyttää myös suihkussa. Hinta noin 119 euroa. Gillette Fusion ProGlide -partahöylässä on viisi erityisen ohutta terää, jotka liukuvat helposti ihon yli ja suorittavat parranajon tarkasti ja miellyttävästi. Kahvaosan ergonominen muotoilu lisää ajon mukavuutta. Hinta noin 19,90 euroa (sis 2 terää). Bulldog Original After Shave Balm sisältää kahdeksaa eteeristä öljyä ja ruusunmarjasiemenöljyä, jotka rauhoittavat ja ravitsevat ihoa parranajon jälkeen. Hinta noin 12,50 €/75 ml. DaliWax-viiksivaha on väritön, vesiliukoinen ja hajuton. Vaha levitetään viiksiin sormenpäillä hieromalla. Vahan kostutus kevyesti vedellä tekee muotoilun helpommaksi. Hinta noin 9,99 €/15 g.

Gillette-tuotteet: marketit ja tavaratalot
Bulldog-tuotteet: Stockmann ja Sokos Emotion
Braun-trimmeri: hyvin varustetut tavaratalot ja kodinkoneliikkeet
DaliWax-viiksivaha: Varusteleka

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää