Kasmir suunnitteli kuosin talouspaperiin

Vadelmavene-hitistään tunnetun artistin suunnittelemat kuosit koristavat uutta Lotus Emilia Design Music by Kasmir -talouspyyhettä. Kaikki kolme kuosia ovat saaneet vaikutteita Kasmirille tärkeistä asioista – musiikista, ruoanlaitosta ja Helsingin Kalliosta. Talouspyyhe saapuu kauppoihin tammikuussa.

Paperibrändin uusi aluevaltaus on musiikki ja yhteistyö kesän jättihitin tehneen Kasmirin kanssa. Lotus Emilia Design Music by Kasmir -talouspyyhkeen kuosit kuvastavat asioita, jotka ovat erityisen tärkeitä artistille.

– Olen erittäin otettu tästä mahdollisuudesta ja halusin, että talouspyyhkeen kuosit heijastavat asioita, jotka ovat lähimpänä sydäntäni. Näitä asioita ovat luonnollisesti musiikki, kokkitaustani ja suhteeni ruoanlaittoon sekä Kallio – paikka jossa asun ja jossa myös ukkini aikanaan vaikutti. Sisustuksessa kiinnitän huomiota yksityiskohtiin ja talouspyyhe viimeistelee juuri valmistuvan uuden loft-henkisen keittiöni. Toivon, että kuosit miellyttävät myös muiden musiikin ystävien ja sisustajien silmää, kertoo muusikko Kasmir.

Suomessa valmistettua Lotus Emilia Design Music by Kasmir -talouspyyhettä myydään 4 rullan pakkauksissa, joissa vaihtelee kolme Kasmirin suunnittelemaa kuosia. Uudet Kasmirin kuoseilla varustetut talouspyyhkeet ovat saatavilla hyvin varustetuissa päivittäistavarakaupoissa tammikuusta alkaen. Kasmirin esikoisalbumi AMK Dropout julkaistiin syyskuussa 2014.

Kuvat: Oy SCA Hygiene Products Ab

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää