Katso video: NCC on huomioi nettishoppaajien tarpeet

palvelusisäänkäynti2Palvelusisäänkäynti – ratkaisu verkkokaupan viimeisen mailin ongelmaan

Vantaan Asuntomessujen kohde Spinelli toimii pilottikohteena NCC:n uudelle huoneistokohtaiselle palvelusisäänkäynnille, joka mahdollistaa kotiinkuljetukset silloinkin, kun asukkaat eivät ole paikalla. Spinelli on ensimmäinen täysin avaimeton asuinkerrostalo, jossa asukkaat kulkevat RFID-tunnisteiden eli lätkämäisten tagien avulla. Huoneiston ulko-oven voi avata myös näppäilemällä avauskoodin sähkölukkoon. Koodilla lähetti pääsee toimittamaan tavarat lukittuun eteistilaan asukkaiden poissaollessa, ilman pääsyä peremmälle huoneistoon. Palvelusisäänkäynti on rakennettu kaikkiin NCC:n Vantaan Asuntomessukohde Spinellin huoneistoihin.

Sähköinen lukitusjärjestelmä mahdollistaa palvelujen, kuten siivouksen, tilaamisen asuntoon joustavasti. Palvelun toimittaja pääsee huoneiston ulko-ovesta sisään koodilla, ja asukas voi jättää eteistilan sisemmän oven lukitsematta. Mikäli sisäänpääsyä halutaan rajoittaa, avauskoodille voi määrittää aikaikkunan, jonka aikana koodi on käytössä. Avauskoodin voi myös vaihtaa etäohjauksella ja lukon etäavauskomennon antaa puhelimitse. Jokaisesta avauksesta jää merkintä sähköiseen lukitusjärjestelmään, mikä lisää järjestelmän turvallisuutta.

Palvelusisäänkäynnin avulla NCC valmistautuu verkkokaupan kasvuun tulevaisuudessa. Sen tarkoituksena on helpottaa kotiinkuljetettavien tuotteiden ja palveluiden tilaamista. Yleistyessään palvelusisäänkäynti poistaa verkkokaupan toimitusketjun suurimman ongelman eli toimituksen ajoittamisen asiakkaan aikatauluihin sopivaksi. Palvelusisäänkäynti palkittiin alkuvuodesta toisella sijalla Tekesin, Rakennuslehden ja Suomen Asuntotietokeskuksen innovaatiokilpailussa.

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää