Oikeat kalusteet ja välineet pimeneviin syysiltoihin puutarhassa

Pimenevät illat eivät ole este illanistujaisiin ulkosalla: oikeat kalusteet, valaisimet, kynttilät ja lämmitin tekevät syysilloista täydellisiä yhdessä hyvän seuran kanssa.

PH128276

Kesän muistot (ja maut) talteen Ikean Hemsmak-purkkeihin. Kannellinset purki 0,5 l, 1 l ja 1,8 l tilavuudella. Hinta 2,49 €–3,99 €

 

 

Tigerin kynttilät tuovat valoa ja tunnelmaa. Pienten kynttilöiden korkeus on 10 cm ja ne palavat noin 50 tuntia. Suurten kynttilöiden korkeus on 18 cm ja ne palavat puolta pidempään. Halk. 7 cm. Kynttilät ovat 100 % steariinia. Hinta 2 €/kpl. Näppärät kuparinväriset metallikorit soveltuvat niin osaksi kattausta kuin tavaroiden säilytykseen. Korit ovat 20 cm korkeita ja halkaisijaltaan 30 cm. Hinta 8 €. Säilytyskorissa, jonka korkeus on 16 cm nostat ulos aterimet, servetit tai muut ruokapöydän kattaustarvikkeet. Hinta 4 €

Dysonin lavaton AM05 Hot + Cool -tuuletin viilentää lämpimällä säällä, mutta se myös tuo lämpöä viileneviin iltoihin. Kätevä kauko-ohjattava Dyson on oivallinen valinta esimerkiksi lasitetulle terasille tai parvekkeelle. Hinta 399 €

Airam Garda -valot tuovat kotoisan tunnelman niin puutarhaan kuin terassille. Mallistossa on kahden eri tyylin valaisimia: PE-kupuiset vaaleat valaisimet moderniin, hillittyyn tyyliin ja tummat valaisimet kumppaniksi vaikkapa polyrottinkisten pihakalusteiden kanssa. Valaisimet ovat säänkestäviä. Hinnat pöytävalaisin 80 €, lattiavalaisin 150 € ja XL-lattiavalaisin 300 €.

Airam23

PH128172

Ajattomat ja kauniisti viimeistellyt Ikean Sinnerlig-malliston ruokasalin kalusteet on helppo ottaa mukaan terasille tai puutarhaan syksyn pimeneviin iltoihin. Sinnerlig jakkara 59 €, penkki 99 €, pöytä 179 €.

PH129374

Ikea Stöpen kolmiosainen led-pöytäkynttiläsetti 9,90 € luo tunnelmaa niin sisälle kuin puutarhaankin. Led-kynttilän valo on kodikas ja elävä ja muistuttaa aidon kynttilän valoa. Led-kynttilä on kuitenkin turvallinen vaihtoehto, ja sen voi sijoittaa minne tahansa ilman tulipalovaaraa.

Kuvat: valmistajat

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää