KENZO x H&M -mallisto esittelee rohkeita kuoseja


Ranskalainen muotitalo Kenzo, joka on tunnettu rohkeista ja vahvoista printeistään on lyöttäytynyt yhteen ruotsalaisen H&M:n kanssa ja yhteistyön tulos on rohkeaa värien ilotulitusta. Mallisto on tulee myyntiin 3. marraskuuta Helsingin Aleksanterinkatu 48:n ja  Forumin H&M-myymälöihin sekä hm.comiin.


Vastikäään julkaistu malliston lookbook esittelee designer-yhteistyön tyylien avainvalikoiman. Mallisto sisältää laajan valikoiman vaatteita ja asusteita myös miehille. Ensikatsauksen perusteella KENZO x H&M -mallisto leikittelee voimakkailla eläinprinteillä, vahvoilla väreillä, jännittävillä tekstuureilla ja ylisuurilla silueteilla. Näissä vaatteissa tulet nähdyksi! Viime vuonna H&M teki yhteistyömalliston Balmainin kanssa.

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää