Uudet Kulta Katriinat vaativalle kahvihampaalle


Vallilan paahtimon vastuulliset kahvinautinnot


Perinteinen Kulta Katriina kahvi on Suomen toiseksi suosituin kahvi. Vallilassa on kuultu kuluttajan tahto laadukkaille ja vastuullisille kahvilaaduille ja perinteinen paahtimo tuo nyt kaksi UTZ-sertifioitua uutuutta: särmikäs ja makea Erikoissekoitus Vaalea Paahto ja marjaisa ja suklainen Erikoissekoitus Tumma Paahto.

Laatutietoisten ja eettisten kuluttajien joukko on kahvinjuojien keskuudessa tällä hetkellä vauhdikkaimmin kasvava ryhmä. Suomen toiseksi suosituin kahvi Kulta Katriina tuo tänä keväänä erityisesti näille kahvinystäville kiinnostavan ja maukkaan uutuuden: UTZ-sertifioidut Kulta Katriina Erikoissekoitukset Vallilan paahtimosta.

Yhä enemmän on niitä kuluttajia, joille ruoka- ja juomanautinnot ovat tärkeitä ihan tavallisessa arjessa – oli kyse sitten ruuasta, viinistä tai kahvista. Kahvin kohdalla makuun vaikuttavat merkittävästi niin kasvupaikka ja -olosuhteet kuin paahtokin. Erilaiset paahtoasteet tuovat kahvin maut eri tavoilla esille, paahtimomestari Jari Heimonen Meiralta kertoo.

  Kulta Katriina Erikoissekoitus Vaalea Paahto 450 g

  • UTZ-sertifioitu kahvi
  • Makuprofiili: särmikäs ja makea
  • Alkuperämaat Brasilia, Itä-Afrikka, Väli-Amerikka
Kulta Katriina Erikoissekoitus Tumma Paahto 450 g

  • UTZ-sertifioitu kahvi
  • Makuprofiili: marjaisa ja suklainen
  • Alkuperämaat Brasilia, Itä-Afrikka, Väli-Amerikka

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää