Kuppi kuumaa Dolce Gustolla

Suomalaiset juovat keskimäärin lähes neljä kuppia kahvia päivässä, mikä tekee meistä maailman eniten kahvia kittaavan kansan. Useimmat ovat tottuneet kolubialaisen Arabica-kahvista tehdyn suodatinkahvin makuun. Kuitenkin kotibaristat kokeilevat mielellään uusia papuja ja paahtoasteita sekä erilaisia tapoja tehdä kahvia.

Vaikka et olisikaan kahvihifistelijä ja sanat, kuten aeropressi ja pressopannu ovat sinulle hepreaa, niin ei huolta! Nosta Dolce Gusto -keittimesi ansaitsemalleen paikalleen ja sukella herkullisten kahvijuomien maailmaan.

Yunnan Espresso

Mahdollisuudet tuottaa korkealaatuista kahvia Kiinassa ovat mahdollistaneet tämän Dolce Gusto -perheen uusimman tulokkaan syntymisen. Espreosso Yunnan on tehty täysin käsinpoimituista Arabica-pavuista, jotka on kasvatettu pilvien suojelemilla pengerviljelmillä vuoristomaisessa Yunnanin maakunnassa. Kahvin maku on hienovarainen ja intensiivisen, ja tarkan makuaistin omaavat voivat havaita vivahteen makeaa passionhedelmää.
Kiinalaista cru-kapselikahvia on saatavilla vain rajoitetun ajan hintaan 6,79 euroa. 

Grande

Eivätkö tiukat espressot maistu aamutuimaan? Kaipaatko vähän pidempää kahvia tai maistuisiko perinteisempi iso kuppi kahvia? Dolce Gusto Grande on Arabica-pavuista valmistettu täyteläinen kahvi ja se herättää uuteen päivään lempeästi. Tämä on myös oivallinen valinta heille,  joille Dolce Gusto -keitin on talouden ainoa kahvinkeitin, ja kun kaipaa perinteistä mukillista sumppia. Kapselista valmistuu 200 ml kahvia.
Hinta noin 5,69 euroa.

Teenjuojiakaan ei ole unohdettu

Hiljattain Helsingin Sanomat uutisoi hollantilaisuosituksesta, jonka mukaan teetä tulisi juoda viisi kuppia päivässä. Suositus koski vihreää tai mustaa teetä, mutta ei rooibosta tai muita yrttiteelajeja. Hollantilaissuositusta voi noudattaa (tai juoda muuten vain) myös Dolce Guston avulla.

Citrus honey black tea

Kapselitee yhdistää nimensä mukaisesti pehmeän hunajan raikkaaseen sitrusaromiin, jossa veriappelsiini, limetti ja punainen greippi ovat täydellisessä balanssissa. Mustaan teehen pohjautuvassa teessä on hienoinen aromi inkivääriä.
Hinta noin 5,69 euroa.

Macaron Green Tea

Tässä teessä maistuu ranskalainen macaron-leivos. Makeaa vadelman makua tasapainottaa hienostunut ja raikas vihreä tee.
Hinta noin 5,69 euroa.

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää