Huonetuoksulla boostia työntekoon


Hollantilainen lifestylebrändi Marie-Stella-Maris ja coworking-toimitilatarjoaja Spaces lanseerasivat yhteistyössä huonetuoksun, joka lupaa parantaa tuottavuutta.


Miltä työn hengen tulisi tuoksua? Uutuustuoksu No. 10 Spirit de Travail’n ovat kehittäneet Marie-Stella-Mariksen tuoksuasiantuntijat ja se sisältää valmistajan mukaan calabrianin bergamottin tuomia sitruksisia vivahteita sekä ainesosasia kuten kanelia, vetiveriä ja santelipuuta. No. 10 Spirit de Travail stimuloi työntekijän hajuaistia tehostaen tuottavuutta, samalla tuoksu saa tilan käyttäjät rentoutuneemmiksi.

Työntekoa tehostava tuoksu – hölynpölyä vai tiedettä?

Tiedettä, Spacesin tiedotteen mukaan, sillä huonetuoksun taustalla on Arizonan yliopiston tutkijan Gary E. Schwartzin tutkimus.  Se osoittaa, että negatiiviset tunteet, kuten ärsytys, kenkutus ja stressi, voidaan torpata tuoksulla, joka stimuloi positiivisia tunteita kuten onnellisuutta, rentoutumista ja tuottavuutta. Selvitys johdatti amsterdamilaislähtöisen toimitilatarjoajan, Spacesin luomaan huonetuoksun yhdessä Marie-Stella-Mariksen kanssa, jonka avulla he voivat lisätä tuottavuutta, luovuutta ja positiivisuutta coworking-tiloissaan.

Puuhakkuutta lisäävä tuoksu myös kotiin tai omalle toimistolle

Työtehoa lisäävä tuoksu on varmasti asia, joka tulee kokea itse. Työn henkeä eli  No.10 Spirit de Travail’ta on saatavana huonesuihkeena (50ml) sekä tuoksudiffuusorina (240ml).

Tuotteita jälleenmyyvät Spaces-toimipaikat Hollannissa, Marie-Stella-Maris flagship-storet Amsterdamissa ja kansainvälisesti marie-stella-maris.com -verkkokauppa. Huonesuihke (50 ml), hinta noin 15 euroa ja tuoksudiffuusori (240 ml), hinta noin 39 euroa.

 

Toimitus

Lue lisää