Värikkyyttä pihaan ja puutarhaan Philipsin Hue -älyvalaisimilla


Värien käyttö on jälleen kovin trendikästä sisustuksessa. Värien iloa on helppo tuoda nyt myös puutarhaan Philipsin Hue-älyvalaisimilla.


 Värit tuovat piristystä arkeen ja antavat energiaa.  Ulkona on kuitenkin edelleen harmaata. Kevät ja vihreä antavat vielä odottaa itseään. Apua kannattaa hakea esimerkiksi pihan valaistuksella, jossa tekniikka on ottanut huikeita loikkia eteenpäin kohti iloisia värejä ja erilaisia tunnelmia.

Leikkiä väreillä ja tekniikalla

Hue-älyvalaisimet liitetään sähköverkkoon samalla tavalla kuin kaikki muutkin valaisimet. Asennuksen jälkeen käyttö on helppoa. Tarvitset Hue valoverkkoreitittimen, joka liitetään wifiin. Varsinaiseksi leikiksi homma muuttuu, jos sinulla on mahdollisuus ladata matkapuhelimeesi Hue-applikaatio ja käyttää ulkovalaisimia tämän applikaation kautta. Puhelimessa olevan sovelluksen avulla voit säädellä valaisimien värisävyjä lähes loputtomasti ja käytössäsi on myös himmennin. Voit myös ajastaa valaisimet syttymään ja sammumaan oman mielesi mukaan. Jos löydät erityisesti omaa silmääsi miellyttävät värit, kannattaa ne tallentaa ja nimetä hyvin. Sillä tavoin löydät lempisävysi uudelleen nopeasti käyttöösi puhelimen sovelluksen avulla.

”Varsinaiseksi leikiksi homma muuttuu, jos sinulla on mahdollisuus ladata matkapuhelimeesi Hue-applikaatio ja käyttää ulkovalaisimia tämän applikaation kautta.”

Tyylikkäät valaisimet monenlaiseen käyttöön

Hue Impress Outdoor-älyseinävalaisin on suunniteltu kiinnitettäväksi rakennuksen julkisivuun. Valon kirkkautta säätämällä pystyt vaikuttamaan myös valon heijastuksen määrään seinässä. Himmeämpi värillinen valo antaa kaunista ja tyylikästä tunnelmaa kun taas kirkkaampi valo tuo puutarhaan sähäkkyyttä ja energistä fiilistä.  Hue Econic pollarivalaisimen voi vastaavasti kiinnittää esimerkiksi pylvääseen tai aitaan. Se on tyylikäs valinta ja kaunis lisä pihan perusvalaisuun.

Väriä ja sävyä vaihtamalla saat valaisimet paremmin ympärivuotiseen käyttöön

Parasta näissä uudenlaisissa älyvaloissa on juuri se, että käyttäjän ei tarvitse tyytyä yhteen värisävyyn. Suomen vuodenajat ovat kovin erilaiset ja valon määrä ja sävy vaihtelee radikaalisti. Hue-valaisimilla saat puutarhan ja pihan valot ympärivuotiseen käyttöön paremmin. Niistä on varmasti iloa esimerkiksi kesäaikaan erityisesti juhlien tunnelman luojana ja ylläpitäjänä ja talvella maiseman piristäjänä ja säväyttäjänä.

Toimitus

Lue lisää