Asiakas tekee tilauksensa ennakkotilauspisteeseen, joka lähettää tilauksen keittiöön. (Kuva: Hesburger)

Hesburger avasi Tennispalatsiin uuden Kävelykaistan

Hesburger tuo autokaista-ajattelun ravintolan sisälle. Uusi Kävelykaista avattiin pilottikokeiluna Tennispalatsin Hesburgerissa. Samalla lanseerattiin uusi tapa maksaa käteisellä.

Kävelykaista tuo perinteiseen ravintolassa asioimiseen uuden ulottuvuuden, joka muistuttaa autokaistaa. Asiakas tilaa ravintolaan tullessaan hampurilaisensa ennakkotilauspisteeltä, josta tieto lähtee keittiölle valituista tuotteista. Tilaus valmistetaan sillä aikaa kun asiakas kerää muut haluamansa tuotteet tarjottimelle, ja hän saa tilauksensa kassalta maksettuaan ostoksensa. Samankaltaisiin itsepalvelujärjestelmiin saattaa törmätä esimerkiksi ulkomailla pikaruokaravintoloissa.

[divider]Juttu jatkuu kuvaesityksen alapuolella[/divider]

Uusi tapa maksaa käteisellä

Yksi merkittävä osa Tennispalatsin Hesburgerin kokeilua on ottaa käyttöön suljettu rahankäsittelyjärjestelmä ensimmäisenä Suomessa. Asiakas maksaa käteistä käyttäessään ostoksensa suljettuun rahankäsittelyjärjestelmään, joka laskee rahat ja palauttaa automaattisesti vaihtorahat. Kassalla voi maksaa myös muilla perinteisillä maksutavoilla.

– Henkilökunta on läsnä koko maksutapahtuman ajan. Mahdollisuus suoraan asiakaspalvelukontaktiin vahvistuu entisestään, kun rahankäsittely jää pois, sanoo Hesburgerin varatoimitusjohtaja Jari Vuoti.

Järjestelmä on ollut käytössä jo yli vuosikymmenen ajan päivittäistavarakaupoissa Ruotsissa. Kansainvälisistä yrityksistä esimerkiksi Shell hyödyntää suljettua rahankäsittelyä. Suomessa vähittäiskaupat ovat vielä odottaneet pilotointia.

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää