Jose Ahonen

jose_ahonenJose Ahonen on tamperelainen taikuri ja mentalisti. Jose innostui taikuudesta ja alkoi opetella sitä parikymppisenä. Suurelle yleisölle hän tuli tutuksi viraalivideosta Taikuutta koirille – Magic for dogs, joka on saavuttanut yli 15 miljoonaa katselukertaa YouTubessa. Uusia videoita on tulossa Josen Youtube-kanavalle lähiaikoina.

Jose Ahosen ja Johannes Malkamäen Club Harha siirtyy keväällä 10.1. alkaen Tampereen Teerenpelin alakertaan, jossa se järjestetään kerran kuukaudessa lauantai-iltaisin. Keskiviikkona 26.11. Club Harha kiertää yhden illan aikana viisi tamperelaista ravintolaa tavoitteena räjäyttää mieliä, pitää hauskaa ja viihdyttää kapakkayleisöä viihteellä, jota harvemmin on tarjolla.

Mikä on tärkein luonteenpiirteesi?
Havainnointi, sopeutuminen, luovuus.

Mikä on suurin pelkosi?
Joku määrittelemätön ihmisyyden ja pahuuden olomuoto, joka leijui Lars Von Trierin “Antichrist”-elokuvassa.

Mihin historialliseen hahmoon koet samaistuvasi?
Kuulemma meissä jokaisessa on kaikkien satoja vuosia sitten vaikuttaneiden ihmisten molekyylejä ja jokaisella henkäyksellä hengitämme vaikkapa Jim Morrisonin viimeistä henkäystä. Oikeastaan aika ällöttävä ajatus, kun tarkemmin miettii. Olkoon siis samaistumiset pakon sanelemaa molekyylitasolla.

Onnellisuus on:
Pieniä, välähtäviä hetkiä arjen ja juhlan lomassa. Usein myös täyttä illuusiota, ja siksi siitä pitääkin nauttia niin kauan kuin show kestää.

Kurjuus on:
Shown loppuminen, väistämätön tieto siitä että lopputekstien jälkeen tulee pimeää.

Lempivärini ja lempikukkani:
Kaikki kukat saavat minun puolesta kukkia. Väreistä kirkkaan meren turkoosi, isoina pintoina.

Luonteenpiirre jota et hyväksy itsessäsi:
Retostelu. Se on ärsyttävää ja turhaa. Silti retostelen alituiseen. Sitten taas inhoan itseäni: mitäs taas tuli retosteltua. Niin ja itseinhoa en myöskään hyväksy.

Luonteenpiirre jota et hyväksy toisissa:
Kyynisyys ja yletön sarkasmi on kyllästyttävää pidemmän päälle. Ja kyllästymisestä seuraa kyynisyyttä.

Tosielämän sankarini:
Taikuri Penn Jillette, jonka kanssa en useinkaan ole samaa mieltä, mutta mies on rakentanut elämänsä kadehdittavan oman näköisekseen. Minäkin haluan isona kartanon, jossa salahuoneita avautuvien kirjahyllyjen takana.

Millaisissa tilanteissa valehtelet?
Lähinnä töissä.

Minkä ominaisuuden haluaisit itsellesi?
Näin autokoulun opettajan lapsena olisi hienoa osata ajaa hyvin autoa. Järjestelmällisyys olisi myös tosi kätevää arjen hallinnassa.

Miten haluaisit kuolla?
Onko tämä se viimeinen kysymys?

Suosikkimottoni on:
Everything is possible but nothing is real.

Toimitus

Lue lisää