Bulldog kannustaa miehiä päivittäiseen ihonhoitoon

Luonnollisiin raaka-aineisiin perustuva Bulldog-tuotesarja on löytänyt paikkansa isojen brändien rinnalla vajaassa kymmenessä vuodessa. Tuotteet pyrkivät vastaamaan niin luonnollisuuden trendiin kuin miesten kosmetiikkatarpeeseen. Bulldog-tuotteet ovat aidosti alusta alkaen miehille suunniteltuja – ei vain miesten makuun hajustettuja ja brändättyjä geneerisiä ihonhoitotuotteita. Man Made Lifestyle pääsi haastattelemaan brändin perustajaa Simon Duffya hänen vieraillessa Suomessa tänä keväänä.

Bulldog on miesten kahdeksanvuotias ihonhoitosarja, joka perustuu luonnon omiin ainesosiin. Sarjan tuotteet sisältävät runsaasti eteerisiä öljyjä ja muita luonnon tehoaineita, jotka toimivat niin ihon puhdistuksessa ja kosteutuksessa kuin parranajossa. Tuotteet eivät sisällä keinotekoisia ainesosia eikä niissä käytetä eläinperäisiä ainesosia (eikä tuotteita luonnollisestikaan ole testata eläimillä).

– Miesten kosmetiikalle on erityinen kysyntä ja tarve tällä hetkellä lähes kaikkialla. Grooming-trendi on voimakkaimmillaan  Aasiassa, mutta miehet kaikkialla maailmassa ovat viimeisen viidentoista vuoden aikana alkaneet huolehtimaan ulkonäöstään, kertoo brittiläisen Bulldogin perustaja Simon Duffy. Erityisesti nuorten suhtautuminen ihonhoitoon on erilainen kuin vanhempien sukupolvien. Ihonhoito on arkirutiini siinä missä hampaiden pesu. Duffy arvioi partatrendin tuoneen huomion myös ihonhoitoon.

Bulldogin kosteusvoide on monen suosikkituote.
Bulldogin kosteusvoide on monen suosikkituote.

BULLDOG LÄHESTYY miesten ihonhoitoa kokonaisvaltaisesti ja kohderyhmäänsä kuunnellen. Esimerkiksi Original Eye Roll-On -silmänympärysvoide kehitettiin miesten toiveesta.
– Tarkoituksenamme on vastata kysyntään ja luoda tuotteita, joita miehet tarvitsevat ja haluavat käyttää. Tavoitteenamme onkin olla viiden vuoden kuluttua miesten ihonhoitotuotteiden ykkösbrändi, paljastaa Duffy. Kohderyhmän kuuntelun ohella brändille on tärkeää luoda ekologisia ja eettisiä tuotteita markkinoille:
– Luonnollisuus on kasvava trendi ja erityisesti eettisyyden merkitys kasvaa entisestään ja on muuttunut kokonaisvaltaisemmaksi käsitteeksi. Tuotteemme eivät sisällä eläinperäisiä tuotteita eikä niitä testata eläimillä.

Bulldogin tuotteiden tuoksut ovat niin ikään luonnollisia. Duffy kertoi tämän olevan välillä haaste, sillä luonnollisia maskuliinisia tuoksuja on vaikeampaa luoda kuin vaikkapa feminiinisiä kukkaistuoksuja. Brändin tuotteiden tuoksut ovat koko sarjassa sopivan maskuliinisia metsäisiä ja yrttisiä tuoksuja, jotka olivat varsinkin Man Made Lifestylen testaajien mieleen.

SIMON KANNUSTAA kokeilemaan kahden viikon ajan mitä säännöllinen ihonhoito voi saada aikaan. Eikä siihen tarvita erityisiä niksejä:
– Kasvojen peseminen ja ihon kosteutttaminen päivittäin saa jo kahden viikossa aikaan näkyviä tuloksia jotka huomataan. Simppeli ihonhoito yhdessä säännöllisen liikunnan ja tupakoimattomuuden kanssa auttaa näyttämään energisemmältä, raikkaammalta ja nuoremmalta, Simon Duffy vinkkaa.

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää