Pukeudu kuin mies Bodhi-koiran opastuksella

Menswear Dog -blogista tuttu Bodhi-koira opastaa vaatekaapin klassikoiden pariin.

Aina silloin tällöin on hyvä miettiä omaa pukeutumistaan ja tarkistaa vaatekaappin sisältö. Mikäli oma tyyli, vaatesanasto tai inspaatio on hukassa, niin David Fungin ja Yena Kimin Pukeudu kuin mies: modernin vaatekaapin klassikot johdattaa kledjujen salaisuuksiin.

Pukeudu kuin mies opastaa vaatevalintoihin niin vuodenajan kuin tilaisuudenkin mukaan. Kirja antaa selkeät vinkit ja neuvot olitpa menossa salille, työhaastetteluun tai juhliin. Myös vaatekaapin inventaarioon kirja antaa hyvät ohjeet vaatehuoltoa unohtamatta.

dsc_3321

KIRJA NEUVOO mitkä kengät, housut, paidat ja takit sekä millaiset puvut, solmiot ja neuleet tulee omistaa, ja miten näitä voidaan yhdistellä. Maailmanmatkaaja voi ottaa kirjasta myös vinkit niihin kauppoihin, joista asut ovat hankittavissa. Suomen osalta lista on valitettavan lyhyt eikä selkeää lokalisaatiota olla sen osalta tehty.

Mallina toimii miehen paras ystävä, kirjoittajien shiba-rotuinen Bodhi-koira. Bodhi poseeraa kuvissa hauskanhellyyttävällä tavalla. Koiran käyttäminen on toki humoristista, mutta tuo varmasti vaatteet pääosaan eikä lukija tule verranneeksi itseään malliin (toivottavasti). Vaatteet tekevät siis koirastakin miehen.

Kirja on kepeä opas pukeutumiseen ja kertaa asiallisen pukeutumisen perussäännöt.

 

Pukeudu kuin mies: Modernin vaatekaapin klassikot
David Fung & Yena Kim
Sivut: 160
Suomennos: Sini Linteri
Hinta: 29 € (osta)
Nemo

 

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää