Vastaa ja voita nostalgisen tyylikäs PlayStation-peliohjain

[alert type=yellow ]Kilpailu on päättynyt. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille osallistumisesta![/alert]

Tänä syksynä Euroopassa juhlitaan PlayStationin 20-vuotisjuhlaa, jonka kunniaksi on lanseerattu rajoitettu erä retrotyylisiä DualShock 4 -peliohjaimia. DualShock 4 20th Anniversary Edition -ohjaimen harmaa väritys on tyylitelty muistuttamaan alkuperäistä, ensimmäisen sukupolven PlayStation-konsolia, joka mullisti videopelaamisen ilmestyessään vuonna 1995.

Nostalgiaa henkivästä ulkoasusta huolimatta tähän peliohjaimeen on pakattu kaikki modernin pelaajan vaatimat ominaisuudet, jotka luovat saumattoman pelielämyksen yhdessä PlayStation 4 -konsolin kanssa. DualShock 4 -langattomaan ohjaimeen on integroitu mm. kaiutin, kosketusalue ja jakonäppäin, jolla pelihetket voi jakaa näppärästi PS4-konsolilta suoraan sosiaaliseen mediaan.

Miten osallistut:

Verestä pelimuistojasi ja kerro meille paras PlayStation-elämyksesi viimeisen 20 vuoden ajalta kommenttina tämän artikkelin loppuun. Kuvaile omin sanoin ikimuistoinen pelihetki, kaikkien aikojen suosikkipeli tai pelihahmo, joka on jäänyt erityisesti mieleen. Voit voittaa itsellesi harvinaisen DualShock 4 20th Anniversary Edition -ohjaimen!

Arvomme kaikkien vastaajien kesken 2 kpl peliohjaimia. Kilpailuaika 29.10.-13.11.2015.

Kilpailun tarkemmat säännöt.

[alert type=yellow ]Kilpailu on päättynyt. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille osallistumisesta![/alert]

Toimitus

Lue lisää