Björn Borg julkaisi nudenväriset alusvaatteet kaikille ihonsävyille


Ruotsalainen urheiluvaatemerkki Björn Borg lanseerasi ihonväriset alusvaatteet kaikille kuudelle yleisimmälle ihonsävylle. Perinteisesti nudenvärisiä alusvaatteita on ollut ainoastaan vaaleille ihosävyille. Skin Collection -alusvaatemallisto juhlistaa monipuolisten ihonsävyjen kirjoa.


Björn Borgin uusi Skin Collection -mallisto sisältää alushousumallit miehille ja naisille kuudessa yleisimmässä ihonsävyssä, jotka ovat määritetty Fitzpatrickin skin scale -asteikolla. Tämä asteikko kehitettiin vuonna 1975 Harvardilaisen ihotautilääkärin Thomas B. Fitzpatrickin toimesta keinoksi luokitella eri ihon sävyjen tyypillistä reagointia ultraviolettivaloon (UV). Asteikko sisältää kuusi tasoa tyyppistä yksi (joka on todella vaalea, palaa aina suorassa auringonvalossa ja ei koskaan rusketu) tyyppiin 6 (joka on syvä tumman ruskea tai musta, joka ei koskaan pala).

– Nude ei ole väri, se on konsepti, josta jokaisen pitäisi saada nauttia. Maailma on täynnä kauniita ihonsävyjä ja vaikkemme pysty tarjoamaan niitä kaikkia, toivomme että suurin osa ihmisistä pystyy löytämään uudesta mallistostamme jotain, mikä olisi tarpeeksi lähellä heidän omaa ihonsävyään, sanoo James Lee Björn Borgin pääsuunnittelija.

Skin Collection -mallisto sisältää bokserit miehille ja hotpantsit naisille. Ne on valmistettu hengittävästä ja hyvin istuvasta mikrokuitumateriaalista. Mallisto on myynnissä Björn Borgin nettikaupassa osoitteessa www.bjornborg.com sekä Galleria Esplanadin ja Jumbon Björn Borg storeissa. Boksereiden hinta on noin 33 euroa.

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää