Klassikkobokserit luotiin uudelleen

Ikoninen Björn Borgin Classic Boxer -bokserimalli syntyi uudelleen

Suunnitteluryhmä päätti 80-luvun lopulla luoda parhaan mahdollisen alusvaatteen miehille. Näin syntyi Classic Boxer, jossa oli huomioitu yksityiskohdat ja istuvuus ennennäkemättömän tarkasti. Alushousut singahtivat käsitteeksi ja myyntiluvut hipoivat 90-luvun ajan taivaita.

Björn Borg Classic Boxer 3201 -malli nautti vertaansa vailla olevaa menestystä läpi 90-luvun paremman puoliskon, mutta vähitellen värikkäämpi muoti syrjäytti mallin ja se otettiin pois tuotannosta.

The True Story -bokserit. Hinta 34,95 €
The True Story -bokserit. Hinta 34,95 €

Kovakantinen True Story kätkee sisälleen pehmeän, mutta kestävän sisällön

Nyt kuitenkin brändin todellinen perintö saadaan takaisin markkinoille. Tuote kertoo kirjannäköistä pakkausta myöden alkuperäistä tarinaa: The True Story. Mallissa istuvuus on kuin alkuperäisessä Classic Boxerissa, mutta laatu on päivitetty 100 % amerikkalaiseen pima-puuvillaan, joka on samanaikaisesti pehmeää ja kestävää.

Björn Borgin pääsuunnittelija James Lee on innoissaan uudelleenlanseerauksesta:
– Kun Classic Boxer lanseerattiin, ei ainakaan Ruotsin markkinoilla ollut mitään muuta sen kaltaista; täysin erilaisien, niukemman mallisten alushousujen ollessa johtava trendi. Emme voineet edes haaveilla siitä menestyksestä, jonka tämä uusi bokserimalli sai osakseen. Olemme hyvin inoissamme siitä, että voimme lanseerata tämän uudelleen.

True Story on hyvä isänpäivä- tai joululahjaidea. Bokserit irtoavat noin 35 eurolla ja ne ovat saatavilla sekä Björn Borgin verkkokaupasta että jälleenmyyjiltä.

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää