Pallo tuo kolmannen ulottuvuuden parranajoon

Neljä terää, viisi terää…

Kun terien määrää ei enää kannata lisätä, Gillette on lisännyt partahöyliinsä pallon. Nivelen avulla ajopää liikkuu kolmiulotteisesti ja sen luvataan myötäilevän entistä paremmin kasvoja. Tuloksena pitäisi olla parempi ajotulos ja vähemmän naamanvenytystä partaa ajettaessa.

Uutuus tulee jenkkimarkkinoille kesäkuussa.

MYÖS KASVANUT manscaping-trendi on kiinnittänyt Gilleten huomion ja se on kehittänyt Gillette BODY-tuotteet ”niskan alapuolisten alueiden” karvojen ajeluun.

Firman tutkimuksen mukaan 73 % jenkkimiehistä trimmaa tai ajelee kokonaan karvoitustaan jostain päin kehoa. Saman tutkimuksen mukaan 58 % sheivaajista kaipaa tarkoitukseen parempia työkaluja. Puolet on saanut karvanpoiston tuloksena kirvelyä ja pistelyä, peräti 45 % haavoja tai naarmuja ja yli kolmannes on ollut tyytymätön ajelun tarkkuuteen.

Uutuustuote tarjoaa normaaliin partahöylään verrattuna pyöreäkulmaisen, helpommin kehon muotoihin mukautuvan pään ja tehokkaammat liukastenauhat. Höylän lisäksi uutuutena on intiimiajeluun tarkoitettu geeli.

Gillette on myös julkaissut läjän videoita, joiden avulla alapään, rinnan tai kainaloiden ajelu onnistuu varmemmin.

Janne

Man Made Lifestylen helsinkiläistynyt vahvistus on ammatiltaan visuaalisuuteen keskittynyt journalisti. Mutta ennen kaikkea hän on farkkunörtti. Lisäksi hän haluaisi olla parempi barista ja amsterdamilainen.

Lue lisää