Oriben shampoot ja hoitoaineet ovat todellista luksusta arkeen

Hollywood-tähtienkin hiusten takana jo vuosikymmeniä touhunnut hiusmaestro Oribe loi vuonna 2007 omaa nimeänsä kantavan luksus-hiussarjan. Pullojen tyylikäs design, miellyttävät tuoksut ja laadukkaat raaka-aineet tekevät arkisista rutiineistakin juhlaa. Ja nämä täyttävät vaativimmankin kriteerit.

SARJASTA LÖYTYY oma miehinen alasarjansa eli Oribe signature -tuotteet. Tyylikäs musta pullo ja makeahko, jopa hieman myskinen tuoksu on juuri sopivasti unisex.

Testasin kolme tuotetta, shampoon, hoitoaineen ja hiusnaamion.

Täytyy tunnustaa, että nämä tulevat jäämään kylpyhuoneeni vakiovarusteiksi. Yksi syy tähän on jo pullon tyylikäs ulkonäkö ja yksinkertaisen tyylitelty pahvipakkaus kohokuvioineen. Pääsyy on kuitenkin tuotteiden toimivuus. Signature-sarja on nimenomaan suunniteltu päivittäiseen käyttöön.

Oribe, signature shampoo (noin 43 €)

Pakkauksen kyljestä: Ylellinen shampoo, jota voit käyttää päivittäin. Tarkoin valkoiduilla ainesosilla valmistettu shampoo silottamaan, selvittämään ja suojaamaan.

Tuomio: käytän päivittäin vahaa, lakkaa ja muita muotoilutuotteita. Shampoo pesee yhdellä pesulla hiukseni narkuvanpuhtaiksi, mutta ei jätä niitä takkuisiksi. Ensimmäisellä kerralla erehdyin käyttämään shampoota jopa liikaa. Sillä vaahdon määrällä olisi pessyt hiukset, kropan ja kylpyhuoneen kaakelitkin. Jo pelkästään vaahdon pehmeys luo ylellisen fiiliksen. Vaikka olenkin tottunut käyttämään kampaamotuotteita, tässä taas huomataan laadukkuuden etu: erittäin pieni määrä riittää vaahtoamaan reilusti ja pesee hyvin. Hiuksiin jää hyvä tuoksu.

Oribe, signature conditioner (noin 46 €)

Pakkauksen kyljestä: Oribe ei säästellyt mitään luodessaan tämän vahvistavan, päivittäisen kosteuttajan. Kosteuttavat polymeerit elvyttävät hiukset aikaansaaden nuorekkaan kiillon, terveet kutrit, sekä selvittävät hiukset taaten helpon harjattavuuden koko päiväksi. Hoitoaineesta tuli juuri luksusta. Nauti.

Tuomio: hoitoaine hiuksiin, minuutin vaikutusaika, ja avot. Hiukset ovat pehmeät ja kiiltävät, mutta eivät yhtään latistuneet. Kuivauksen jälkeen muotoiltaessa niissä on jäntevyyttä ja volyymia. Tuoksu säilyy hiuksissa sopivasti.

Oribe, signature moisture masque (noin 64 €)

Pakkauksen kyljestä: Syväkosteuttava hiusnaamio. Kosteuttaa jopa kuivimmat kaikkensa antaneet hiukset ylivoimaisen pehmeäksi. Paksuille hiuksille päivittäin, muille viikottaisina kylpynä.

Tuomio: kuiva päänahkani ja värjäämisestä kuivahtaneet hiukseni kaipaavat noin joka neljännessä pesussa kunnon tehohoidon. Tämä tuote hiuksiin ja päänahkaan hierottuna kosteuttaa kummatkin miellyttävästi. Päänahka on jälleen pehmeä, sitä ei kiristä eikä kutita. Hiukset jäävät hivenen pehmeimmiksi kuin saman sarjan normihoitoaineen jäljiltä, mikä on ymmärrettävää, kun tehohoidosta on kyse.

Lopullinen tuomio

Miehelle, jolka kaipaa tyylikkyyttä ja pientä luksusta arjen keskellä, tämä on oikea tuote. Olkoon sitten kyse pienestä brassailusta tyylikkäiden pullojen kanssa kylpyhuoneessa tai vain hetkellinen nautinto suihkussa. Hinta voi kirpaista aluksi, mutta tuotteiden riittoisuus muuttaa tilannetta rutkasti. Unohtakaa ne päivittäiskaupasta saatavat viiden euron shampoot ja 2-in-one-tuotteet ja siirtykää kampaamotuotteisiin. Ja jos haluatte siirtyä niistä 15-25 € kampaamotuotteista astetta ylellisemmälle tasolle, tässä oikea tuotesarja.

Facebook: www.facebook.com/oribefinland
www: Oribe

Gekko

Tampereen omaksensa havainnut mediaseksikäs persoona, joka osaa kritisoida, mutta kestää myös kritiikkiä, ja on aina valmis kokeilemaan uutta. Löytänyt kirjoittamisen riemun uudestaan. Rakastaa kutsuja VIP-tapahtumiin ja edukasta valkoviiniä.

Lue lisää