Helpotusta oheneville hiuksille

Hiusten oheneminen ja lähtö on suomalaisilla miehillä yleistä. Miestyyppinen kaljuuntuminen alkaa ohimoilta ja päälaelta jo 18–20 vuoden iässä. Myös ikääntymisen myötä hiukset ohenevat ja vähenevät luonnostaan. Vaikka näkyvä kaljuuntuminen ei uhkaisikaan, niin hiukset eivät välttämättä tunnu enää yhtä tuuheilta ja paksuilta kuin ennen.

Hiusten oheneminen koskettaa valtaosaa miehistä. Mikäli hiusten ohenemisen tuntuu ongelmalta, niin siitä on hyvä keskustella parturin kanssa. Alan ammattilaisena hän osaa varmasti antaa vinkkejä, miten hiuksesi saadaan näyttämään runsaammilta. Samalla voitte neuvotella, onko aika päivittää hiustyyliä. Esimerkiksi mikäli hiukset ohenevat edestä, niin ne saadaan näyttämään tuuheammilta leikkaamalla sivut lyhyemmäksi ja jättämällä päälle enemmän pituutta.

Kun leikkaus on kunnossa, muotoilulla voidaan saada hiukset näyttämään paksummilta ja tuuheammilta. Hyvä vinkki on käyttää hiustenkuivaajaa ja harjaa. Tuo hiukset eteen ja ylös samalla kun kuivaat niitä tehdäksesi korkeutta ja massaa. Tämä lisää volyymiä  ja saa hiukset näyttämään runsaammilta.

Tuotesarjalla ammattimainen ratkaisu oheneville hiuksille: paksummat, tuuheammat ja näkyvästi tiheämmät hiukset

L’Oréal Professionnel on kehittänyt Serioxyl -tuotetesarjan jonka avulla on mahdollista saada täyteläisemmän ja vahvemman tuntuiset ja tuuheamman näköiset hiukset. Tuotteet soveltuvat sekä miehille että naisille ja niissä on miellyttävän raikas tuoksu, jossa on aistittavissa muun muassa piparminttua ja mentholia. Tuotteet ovat saatavissa hyvin varustetuista kampaamoista.

[divider]Juttu jatkuu videon alapuolella.[/divider]

Serioxyl Fuller Hair -kotihoitopakkaus, hinta noin 49 €
Serioxyl Fuller Hair -kotihoitopakkaus, hinta noin 49 €

Serioxyl Fuller Hair -kotihoitopakkaus

Serioxyl hoitaa hiuspohjaa ja antaa välittömästi tunteen täyteläisimmistä hiuksista. Sarjan sisältämät Glucoboost ja Incell -ainesosat vahvistavat ja ravitsevat hiuksia tehden niistä vahvemmat. Raikkaan mintuntuoksuinen kolmivaiheinen rutiini on saatavissa normaaleille ja värjätyille hiuksille ja se sisältää seuraavat tuotteet:

  1. Clarifying shampoo
  2. Bodifying conditioner -hoitoaine, joka levitetään shampoolla pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin huolellisesti. Annettaan vaikuttaa 1–3 minuuttia ja huuhdellaan
  3. Densifying mousse -hoitovaahto, joka levitetään pestyyn ja pyyhekuivattuun hiustyveen. Tuotetta ei huuhdella. Hiukset voidaan muotoilla normaalisti.

Hinta noin 49 €.

Serioxyl Thicker Hair 90 ml -hoitoseerumi ja Serioxyl Denser Hair 90 ml -hoitoneste. Hinta noin 45 € / tuote.
Serioxyl Thicker Hair 90 ml -hoitoseerumi ja Serioxyl Denser Hair 90 ml -hoitoneste. Hinta noin 45 € / tuote.

Serioxyl Denser Hair 90 ml -hoitoneste

Serioxyl Denser Hair sisältää vallankumouksellisen, kantasoluihin perustuvan ainesosan, Stemoxydinen, joka herättelee uinuvia hiusnystyjä, jolloin saadaan lepovaiheessa oleva hius aktivoitua ja kasvamaan. Teknologia sisältää myös Neohesperidin -ainesosan, joka yhdessä Stemoxydinen kanssa luo optimaalisen ympäristön hiusten kasvamiselle ja on tunnettu hiuspohjaa suojaavista ja hoitavista ominaisuuksistaan. Kliinisten tutkimusten mukaan Stemoxydinen avulla voidaan saada jopa 1700 hiusta kolmessa kuukaudessa.

Tuotetta levitetään iltaisin pestyyn tai pesemättömään hiuspohjaan kahdeksan pipetillistä ja hierotaan tasaisesti kaikkialle hiuspohjaan, kunnes aine on imeytynyt.

Hinta noin 45 €.

Serioxyl Thicker Hair 90 ml -hoitoseerumi

Serioxyl Thicker Hair on hiuksiin levitettävä hoitoseerumi, jolla saadaan aikaan välittömästi paksummat hiukset. Seerumin sisältämä patentoitu Intra-Cylane -ainesosa antaa yksittäiselle hiukselle lisää paksuutta, tunkeutumalla hiukseen ja luoden täyteläisemmän tunteen.

Hinta noin 45 €.

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää