Helpotusta pelätyimpään hiusongelmaan

head & shouldersin teettämän tutkimuksen mukaan kolmasosa suomalaisista miehistä kokee hiustensa vaikuttavan heidän itsevarmuuteensa. head & shouldersin uusi Extra Strengthening Tonic -hoitoneste lupaa helpotusta miesten pelätyimpään hiusongelmaan tehden hiuksista paksummat, runsaammat ja kestävämmät.

Hiustenhoitotuotteistaan tunnettu head & shoulder teetti kyselytutkimuksen*, jossa kartoitettiin miesten itsevarmuutta. Yli puolet kyselyyn vastanneista suomalaismiehistä kertoi kaipaavansa itsevarmuutta eniten työelämän haasteissa ja kolmasosa heistä kertoi hiustensa vaikuttavan itsevarmuuteensa. 57 prosenttia miehistä koki hiusten olevan olennainen osa ulkonäköä, ja 41 prosenttia listasi hiuksiin liittyvistä ongelmista suurimmaksi huolenaiheekseen hiustenlähdön.

head & shoulders tuo nyt markkinoille ensimmäistä kertaa yrityksen historiassa täysin uudenlaiseen tuotteen: h&s Extra Strengthening Tonic -hiusveden. Hiuksiin jätettävä hoitoneste ravitsee päänahkaa ja tekee säännöllisesti käytettynä hiuksista paksummat ja tuuheammat.

– Extra Strengthening Tonic -hiusvesi ympäröi hiuksen vahvistavalla kerroksella, joka lisää välittömästi hiusten tuuheutta ja suojaa vaurioilta. Tuotteen pitkäaikainen vaikutus elvyttää päänahkaa ja muodostaa terveen pohjan hyvinvoiville ja kauniille hiuksille, kertoo tohtori Sian Morris, head & shouldersin tutkija.

Tuotteen Triple Active Complex -koostumus sisältää kolme vaikuttavaa ainesosaa:

Kofeiini – Kofeiinin ominaisuudet tekevät tuotteesta tehokkaan hiusten vahvistajan. Kofeiini pystyy läpäisemään ihon, jolloin se pääsee helposti hiustuppeen asti. Tutkimuksissa on havaittu kofeiinin parantavan ihon kosteustasapainoa.

B3-vitamiini – B3-vitamiinin uskotaan vahvistavan hiuksia, ja tutkimuksissa on todettu sen suojelevan päänahkaa myös kuivuudelta.

Panthenol – Panthenol on tunnettu kosteuttaja, joka on yhdessä kofeiinin ja B3-vitamiinin kanssa osoitettu vahvistavan hiuksia. Kaikki kolme ainesosaa muodostuvat molekyyleistä, jotka pystyvät läpäisemään jokaisen yksittäisen hiuksen sen ytimeen asti.

Extra Strengthening Tonic on osa head & shouldersin Hair Endurance -tuotesarjaa, josta Suomessa on saatavilla myös 2in1 -shampoo. Parhaan lopputuloksen saamiseksi hiusvettä tulee suihkuttaa hiuspohjaan päivittäin. Extra Strengthening Tonic -hiusveden (125 ml) hinta on noin 7,49 euroa ja 2in1 shampoon (225 ml) 4,29 euroa.

* Kyselytutkimuksen suoritti tutkimusyhtiö YouGov ja siihen osallistui 1500 miestä Ruotsista, Suomesta ja Tanskasta touko-kesäkuussa 2014.

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää