Aurinkolasit: Ray-Ban

Kesähommia

Helleaalto antaa mahdollisuuden jättää arkiset rutiinit ja siirtyä kesähommiin rannalle. Tämän kesän aurinkolasityylit klassisista pilottimalleista linjakkaisiin wayfarereihin näyttävät paremmilta kuin koskaan! Rantatyylin viimeistelevät suomalaisen designerin Tyra Thermanin näyttävät uimahousut.

Perinteiset pilottilasit sopivat useimmille. Ray-Banin malliston Aviator-aurinkolasissa on useita kehysvärejä sekä linssivaihtoehtoja. Vaaleammat, polarisoidut linssit soveltuvat myös käytettäväksi pilvisellä säällä. Polarisointi vähentää heijastuksia. Violetit seeprakuosiset Tyra Thermanin uimahousut ja Missoni Homen kookas kylpypyyhe luovat näyttävän tyylin altaan reunalle.

Ray-Banin pyöreät metallikehykset peililinsseillä henkivät vintagetyyliä parhaimmillaan. Lasit päässä kelpaa rullailla pitkin kaupungin polttavia katuja. Michael Korsin rannekello on ajannäyttäjänä myös tässä rennossa lookissa.

Giorgio Armanin kilpikonnakuosiset silmälasikehykset on varustettu aurinkolasiklipseillä. Huipputrendikäs malli on erityisen kätevä, mikäli tarvitset silmälaseja etkä halua käyttää piilolinssejä. Tyra Thermanin ruudulliset uimahousut täydentävät tyylikkään kesämiehen auringonottolookin.

Ray-Ban Wayfarerin kesämallissa on näyttävä pinta, joka heijastaa valoa monivivahteikkaissa väreissä vallitsevan valaistuksen mukaan. Missoni Homen pyyhkeiden värit ja kuosit ovat näyttäviä niin kylppärissä kuin rannallakin.

Persolin 9649 Vintage Celebration -malli juhlistaa alkuperäistä vuonna 1957 lanseerattua 649-aurinkolasimallia. Italiassa käsintehdyt aurinkolasit henkivät aitoa 1950- ja 1960-luvun tyyliä. Tyra Thermanin uimahousujen sekä Dieselin korujen kanssa tämä look kerää varmasti ihastelevia katseita rannalla.

Ray-Banin monivivahteisen siniset Wayfarerit ja värikkäät Tyra Thermanin uimahousut – yksinkertainen, mutta näyttävä yhdistelmä. Näissä kelpaa nauttia auringosta ja aalloista.

Konsepti ja valokuvat: Karri Harju
Malli: Sergei
Stailaus: Karri Harju
Art Director: Sampo Marjomaa

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää