Xbox One saapui Suomeen

Microsoftin uusi pelikonsoli, Xbox One, saapui tänään Suomeen. Viimeisenä kahdeksannen sukupolven konsoleista myyntiin saapuva Xbox One lupaa yhdistää pelit ja viihteen aiempaa sulavammaksi paketiksi olohuoneen keskipisteenä.

Xbox Onen tavoitteena on yhdistää pelit, televisiolähetykset ja elokuvat entistä sujuvammaksi viihdepaketiksi, sillä esimerkiksi videopelin viereen voi asettaa digiboksilta tulevan televisiokuvan samanaikaisesti näkyville.

Uuden konsolisukupolven myötä huomio on kohdistunut myös moninpelaamiseen ja yhteisöpalveluihin, sillä esimerkiksi pelivideoiden jakaminen on aiempaa merkittävästi helpompaa.

Xbox Onelle tulevasta pelitarjonnasta mainittakoon suosikkipelit Forza Horizon 2, Halo: The Master Chief Collection, urheilupelit NHL 15 ja FIFA 15, sekä Kinect-liiketunnistuslaitteen avulla pelattava Dance Central Spotlight -tanssipeli.

Xbox One -konepaketti sisältää pelikonsolin 500 gigatavun kiintolevyllä, 3D Blu-ray-soittimella sekä sisäänrakennetulla WLAN-sovittimella, langattoman Xbox One -ohjaimen, 14 päivän ilmaisen Xbox Live Gold -kokeilujakson uusille jäsenille, sekä mahdollisina ennakkotilaajan etuina FIFA 15 ja Forza Motorsport 5 -pelit. Paketin suositushinta on 449 euroa. Xbox One -konsoli on saatavilla myös Kinect-sensorilla varustettuna, jolloin suositushinta 529 euroa. Kinect-sensorin vertaansa vailla oleva näkö-, liike- ja ääniteknologia mahdollistavat peleihin ja viihteeseen osallistumisen täysin uudella tavalla. Kinect-sensori myydään myös erikseen ja se on saatavilla lokakuussa suositushintaan 149 euroa.

Lisätietoja osoitteesta http://www.xbox.com/xboxone tai Xbox Onen Suomi-sivuilta.

Aake

Mediatutkimuksen opiskelija, jonka päivät kuluvat valokuvia ottaessa ja tutkiessa. Vapaalla kiinnostavat eniten vimpaimet, videopelit ja vauhti.

Lue lisää