Kaupunkikortteli toimivan keskustan puolesta

Helsingin ytimen uudistunut kaupunkikortteli Forum viettää avajaisiaan torstaista sunnuntaihin 23.–26. lokakuuta. Kauppakeskuksen uusiin 0- ja K-kerroksiin avataan yli 6000 m² lisää liiketilaa ja 18 uutta liikettä.  Avajaisten yhteydessä Forum esittelee uuden New Forum For New Helsinki -konseptinsa.

– Uusi Forum on kaupunkikortteli toimivan keskustan puolesta. Tavoitteena on vahvistaa keskustamagneetin vetovoimaa entisestään. Tämän hetkinen keskustelu mediassa keskittyy lähinnä keskustan näivettymiseen. Me haluamme muuttaa tätä negatiivissävytteistä keskustelua ja osoittaa, että oikealla asenteella ja oikeilla toimenpiteillä voidaan saada positiivista kehitystä aikaiseksi , kertoo Forumin kauppakeskuspäällikkö Lars Eklundh.

Uuteen keskukseen viihtyvyyttä luovat muun muassa raikas yleisilme valkoisine marmoripintoineen, Tommi Toijan taideteokset sekä laaja valikoima ravintoloita ja kahviloita. Avajaisviikonloppuna keskuksessa vieraileville on luvassa paljon liikkeiden eri avajaistarjouksia sekä muuta ohjelmaa. Ovensa avaavat muun muassa uudet laajentuneet kaksikerroksiset H&M ja Intersport. Lisäksi lähiviikkojen aikana uudistuneessa Forumissa toimintansa aloittaa keskustan kattavin elektroniikkamyymälä Gigantti.

Forum toivottaa kaupunkilaisille hyvää työpäivää tarjoamalla ilmaisen aamupalan 300 ensimmäiselle keskuksessa vierailevalle torstaina 23.10. klo 10 ja perjantaina 24.10. klo 9 alkaen.

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää