Balmain x H&M

Balmain ja H&M lyövät voimansa yhteen ja luovat uutta: miesten mallisto tuo näyttävää tyyliä kaduille.

Vuonna 1945 perustettu ranskalainen Balmain ja ruotsalainen vaateketju H&M loivat muotitalon tyylilinjaa mukailevan yhteistyömalliston. Balmain-mallisto tarjoaa paljon vaatteita myös miehille poikkeuksena aiempiin muotitaloyhteistöihin.

– Haluan puhua sukupolvelleni: tämä on päätavoitteeni designerina. H&M antaa minulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kutsua kaikki mukaan Balmainin maailmaan, saada palasen unelmaa ja luoda maailmanlaajuisen #HMBalmainationin: yhteenkuuluvuuden liikkeen, joka saa voimaa hashtagistä. Yhteistyö tuntui todella luonnolliselta, sillä H&M on brändi, joka yhdistää kaikki. Brändi kannustaa yhteenkuuluvuuteen, ja sitä minä kannatan, Balmainin luova johtaja, 30-vuotias Olivier Rousteing sanoo.

Lookbook-kuvat valottavat tulevaa mallistoa

Miesten malliston hiljattain julkaistut lookbook-kuvat lupaavat hyvää: mallisto sisältää eri aikakausien asetakkeja, biker-tyylisiä housuja ja yläosia, graafisia paitoja… vain muutamia mainitakseni. Mahtuupa mukaan myös härkätaistelijan asua mukaileva kirjailtu takki.

MASKULIINISEN MALLISTON väriskaala on hillitty: mustaa, armyvihreää sekä valkoista. Korosteväreinä näkyy punaista ja kultaa. Twistiä löytyy voimakkaista kontrasteista, isoista kirjailluista yksityiskohdista ja materiaalivalinnoista.

Itse jään odottamaan innolla malliston lanseerausta. Se tulee myyntiin 5. marraskuuta noin 250 H&M-myymälään ympäri maailmaa sekä hm.comiin.

Karri

http://www.karriharju.com

Man Made Lifestylen perustaja ja monityömies nauttii hyvästä ruoasta, muotoilusta ja tyylistä sekä popkulttuurista. Päivätyön lifestyleviestintä vaihtuu vapaa-ajalla freelance-valokuvaamiseksi.

Lue lisää