Joululahjavihjeet: Kaikkea kivaa keittiöön

Kokkauksen harrastajalle ja herkuttelijalle lahjojen hankkimisessa mahdollisuudet ovat rajattomat. Kävisikö kahvikone, perinteisenä mallina tai modernina kapselikoneena? Vaiko ehkä pullo kuohuvaa vuodenvaihteeseen? Näistä lahjoista on iloa muillekin kun lahjansaajalle!

joulukeittio

Kahvin ystävälle. Perinteinen espressokone Ascaso Dream, alk. 599, DeLonghi Melody III Automatic Dolce Gusto -kapselikeitin 149 e e tai kolmen kupin Bialetti Moka Induction -mutteripannu 69 e. Kahvin voi nauttia jouluisasti Tigerin poromukista 3 e.

Italialaisten herkkujen valmistamiseen Marcaton pastavälineet. Atlas-pastakone 99,80 e, pastankuivausteline 49 e, pastapyörä 33 e ja raviolimuotti ja kaulin 99 e.

Keittiön korvaamattomat työvälineet. Kotimaiset Knivo-veitset 59–93 e. Tiger: akaasiasta valmistettu leikkuulauta  10 e, suola- tai pippurisirotin 1 e, mortteli 5 e. Heirol: kuorimaveitsi 7,90 e, juliennerauta 7,90 e, puiset maustemyllyt keraamisella koneistolla 25 e. Hennes&Mauritz Home keittiöpyyhe 3,99 e.

Ammattimaiset kokin pikkuapulaiset: Electrolux Masterpiece Collection -keittiösarjan monitoimikone 599 e ja tehosekoitin 399 e.

Nautiskeluun kokkauksen ohessa: Tivoli Audio Albergo -pöytäradio 299 e, Tiger samppanjajäähdytin 15 e ja Moët & Chandon Impérial Brut 45,90 e.

Kuvat: valmistajat

Toimitus

Lue lisää