How to Be Single


Sinkkunaiset ja -miehet
etsivät sitä oikeaa New Yorkissa


Eikös tämä nähty jo Sinkkuelämää-tv-sarjassa ja sen huonoissa jatko-osissa elokuvateattereissa sekä Bridget Jones -leffoissa?

No nyt freshimpi näyttelijäkaarti yrittää samaa uudelleen.

Dakota Johnsonin (the Fifty Shades of Grey) esittämä Alice pistää suhteen poikaystäväänsä katkolle ja lähtee New Yorkiin etsimään itseään. Siellä hän tutustuu ikisinkku-Robiniin (Rebel Wilson, Pitch Perfect 1-3), hakee turvaa siskostaan, oppii nauttimaan elämästään ja siinä sivussa paneskelemaan eri tyyppien kanssa.

Elokuvassa neljä naista ja kuutisen miestä kiertävät kehää ja toisiaan kuin kissa kuumaa puuroa. Lopulta vain toivoo, että joku saisi jonkun ja ylipitkä elokuva loppunsa.

Käsikirjoitus on ihan toimiva, mutta ei millään lailla mitään uutta tuova. Kivaa sanailua, viinalla läträämistä ja bailausta, mutta ei loppujen lopuksi edes kovinkaan hauskaa. Rebel Wilsonin uhkealle hahmolle on kirjoitettu oikeastaan leffan kaikki hauskimmat repliikit. Mutta australialainen näyttelijätär vetää roolinsa aika löysällä rutiinilla.

Elokuvan naisista ja miehistä kukaan ei ole oikeastaan kovinkaan mielenkiintoinen hahmo. Moni ihan hyvä näyttelijä menee hukkaan näinkin turhanpäiväisessä höpsöttelyssä. Leffa toimii varmasti teini-ikäiselle romantiikannälkäiselle tytölle mutta aikuisempi katsoja vain turhautuu ja tylsistyy.

Gekko

Tampereen omaksensa havainnut mediaseksikäs persoona, joka osaa kritisoida, mutta kestää myös kritiikkiä, ja on aina valmis kokeilemaan uutta. Löytänyt kirjoittamisen riemun uudestaan. Rakastaa kutsuja VIP-tapahtumiin ja edukasta valkoviiniä.

Lue lisää