Farkkukesän väriskaala on valkoisesta mustaan

Vanhan säännön mukaan kesän farkut ovat vaaleansinisiä. Viimeistään nyt tämä on syytä unohtaa, sillä kesän denim-väriskaala yltää valkoisesta mustaan ja painottuu kaikkiin mahdollisiin harmaan sävyihin.

Mustat pillifarkut, kuten Nudien Tube Tomit, kuuluvat myös kesän perusvaatteisiin.
Mustat pillifarkut, kuten Nudien Tube Tomit, kuuluvat myös kesän perusvaatteisiin.

NUDIE JEANSIN kesä luottaa puhtaaseen valkoiseen ja terävään mustaan, joita taittaa savunhamaa lisättynä harkituilla väripilkuilla. Rohkeimmat voivat valita farkkunsa tai farkkutakkinsa myös kaksivärisinä. Esimerkiksi Nudien High Kai ”Organic Black on Bleach” on loistavan kesäinen esimerkki mustan ja harmaan liitosta.

Kesän ykkössiluetti muodostuu, kun minimalistisiin pillifarkkuihin yhdistetään rennot, ylisuuret yläosat.

Musta pillifarkku on vaatekaapin kivijakoja. Se toimii loistavasti myös kesällä, vaikkapa lahkeet käärittynä ja valkosiin (tai joskus aikoinaan valkoisina ostettuihin) tossuihin yhdistettynä.

– KESÄLLÄ KANNATTAA valita hieman ohuempaa denimiä olevat farkut, kuten Tiger of Swedenin Pistoleron ”Darkened”. Mukava stretch-farkku on tasaisen musta, ja kuluu käytössä kauniisti ja farkun luonne muuttuu syksyyn mennessä mukavasti, kertoo Tampereen Studio25:n kauppias Janne Johansson.

Kesän ykkössiluetti muodostuu, kun minimalistisiin pillifarkkuihin yhdistetään rennot, ylisuuret yläosat.

Nudiella Tube Tomin ja Skinny Linin uusi pesu ”Back in Black”  tuo takaisin monen jo kaipaamaan coated denimin. 12-unssinen syvänmusta, pinnoitettu italialainen denim on uutena lähes nahkamaisen oloinen ja kiiltävä. Vielä paremmaksi se muuttuu käytössä, kun pinta kuluu.

Farkkukesä ei tietenkään unohda sinistä. Jo kehutusta Tigerin Pistolerosta löytyy vaalea ”Accept” sekä usemaan sesongin ajan kaivattu klassikko ”Jaguar”.

– Se on on täydellinen kesäpesu, hieno kombinaatio raikkaan sinistä vaaleaa farkkupesua ja kesärenttua. Kolmas loistava pesu Pistoleroon on ”Superb”, joka on ympärivuotiseen käyttöön sopiva keskisininen, aito ja rehellinen blue jean, Johansson kehuu.

Janne

Man Made Lifestylen helsinkiläistynyt vahvistus on ammatiltaan visuaalisuuteen keskittynyt journalisti. Mutta ennen kaikkea hän on farkkunörtti. Lisäksi hän haluaisi olla parempi barista ja amsterdamilainen.

Lue lisää